«Κινούνται» τα διαρκείας – επαφές για χορηγίες

Σημαντικό το ενδιαφέρον του κόσμου, που προεγγράφεται για τα διαρκείας, ενώ οι υπεύθυνοι της ομάδας βρίσκονται σε «σαφάρι» χορηγιών για εξασφάλιση εσόδων…

Η έκκληση του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος για συμπαράσταση των Ηρακλειδεών και στον οικονομικό τομέα, μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, φαίνεται να βρίσκει σημαντική ανταπόκριση. Ήδη, μόλις λίγες μέρες μετά την έναρξη της αγωνιστικής επανεκκίνησης της ομάδας, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν προεγγραφεί για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας για το Καυτανζόγλειο για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η οποία ήδη έχει αρχίσει να «τρέχει».

Οι διοικούντες θεωρούν ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και όταν θα αρχίσουν να παραδίδονται τα διαρκείας στον κόσμο – και συνεπώς να αποπληρώνονται – θα μπορέσουν να καλύψουν ένα μέρος των υποχρεώσεων, που αφορούν στα λειτουργικά έξοδα της ομάδας, καθώς συμμετοχή σε μη επαγγελματική κατηγορία, όπως η Γ΄ Εθνική, δεν σημαίνει και… δωρεάν παρουσία στο πρωτάθλημα. Για αυτό άλλωστε καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια προώθησης των διαρκείας, τόσο από τα Γραφεία του Ερασιτέχνη, όσο και από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών.

«Ζεστός» ο κόσμος

Η επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου είναι γεγονός ότι έχει «ζεστάνει» τον κόσμο του Συλλόγου, ο οποίος ανάλωσε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, αρχικά στη μάχη της δικαίωσης (η οποία, βεβαίως, είχε άδοξο και παράνομα άδικο τέλος), ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε για αρκετές εβδομάδες με την αγανάκτηση που προέκυπτε από τις θεατρινίστικες απόπειρες του Παπαθανασάκη να κατεβάσει ομάδα στη Football League.

Πλέον, από την περασμένη Κυριακή και τον αγώνα της πρεμιέρας στην Κατερίνη, οι Ηρακλειδείς αισθάνονται και πάλι σε κατάσταση… μαχιμότητας, καθώς έχουν να υπολογίζουν σε αγωνιστική δράση, γήπεδο, κερκίδα, αγώνα, οπαδική συμπαράσταση και όλα τα σχετικά, που «θρέφουν» τον ψυχισμό και την υπόσταση του φίλου μιας ομάδας. Αυτήν την πολυπόθητη έκβαση την επικυρώνουν πολλοί και με την αγορά διαρκείας, καταδεικνύοντας την έμπρακτη διάθεσή τους να στηρίξουν και οικονομικά το όλο δύσκολο εγχείρημα.

Προχωρούν για χορηγίες

Σε αναζήτηση εσόδων προς κάθε κατεύθυνση κινούνται οι υπεύθυνοι του «Γηραιού» και ήδη, όσοι εξ αυτών έχουν προσβάσεις στον χώρο της αγοράς, σπεύδουν να πραγματοποιήσουν επαφές για χορηγικές συνεργασίες.

Στόχος της «κυανόλευκης» πλευράς είναι να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι χορηγοί και διαφημιζόμενοι μέσω του φετινού ποδοσφαιρικού Ηρακλή, ώστε να υποβοηθηθεί οικονομικά το δύσκολο έργο, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Βασική επιδίωξη αποτελεί μια προσοδοφόρα κεντρική διαφήμιση φανέλας, προκειμένου να εισρεύσει ένα σημαντικό έσοδο για τις ανάγκες της ομάδας και – όπως όλα δείχνουν – οι εν γένει χορηγικού επιπέδου συζητήσεις βρίσκονται σε καλό σημείο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top