Μεγάλη ενίσχυση για τα γκολπόστ με Αμπάρη!

Οριστικοποιήθηκε η επανένταξη του Γιώργου Αμπάρη στον Ηρακλή, μετά από μία δεκαετία απουσίας…

Υψηλότατου επιπέδου επιλογή για την κάλυψη της «κυανόλευκης» εστίας πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες του Ηρακλή, πείθοντας, τελικά τον Γιώργο Αμπάρη να έρθει και να ενισχύσει την προσπάθεια επανεκκίνηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Είναι σαφές ότι θα γίνουν προσπάθειες για τη συντομότερη δυνατή ένταξη του 35χρονου γκολκίπερ σε πλήρεις ρυθμούς προετοιμασίας και αν δεν προκύψει πρόβλημα, να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας από την αμέσως προσεχή αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στην Επανομή.

Ο Γιώργος Αμπάρης, με σημαντική διαδρομή (μετά την παρουσία του στον Ηρακλή) σε Super League, εξωτερικό και Κύπρο, είναι για αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς ομάδα, καθώς αποχώρησε από τον τελευταίο σταθμό της πορείας του, την κυπριακή ΑΕΝ Παραλιμνίου, το καλοκαίρι του 2016.

Προσφάτως, σημειώθηκε μια ουσιαστική επαναπροσέγγιση του πολύπειρου τερματοφύλακα με την οικογένεια του Συλλόγου, μέσω της πρωτοβουλίας του να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της ομάδας βόλεϊ, ενισχύοντας την προσπάθεια και επικοινωνώντας την ανάγκη ενίσχυσης του συγκεκριμένου Τμήματος.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού Ηρακλή πέτυχαν την επάνοδό του στην ομάδα, μετά από μία ολόκληρη δεκαετία (αποχώρησε το 2007, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Ημίθεου για έξι χρόνια).

Συγκεκριμένα, είχε βρεθεί στο Καυτανζόγλειο σε ηλικία μόλις 19 ετών, αποτελώντας μεταγραφή ελπίδας για το μέλλον από τον Αετό Σκύδρας, όπου από τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του είχε ξεχωρίσει ως ταλαντούχος γκολκίπερ.

Αγωνίστηκε με τα «κυανόλευκα» από το καλοκαίρι του 2001 έως το καλοκαίρι του 2007, καταγράφοντας μεγάλα διαστήματα ως ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top