Προς Εύοσμο ο αγώνας με τον Αγροτικό Αστέρα

Πολύ πιθανόν να βρεθεί «φιλοξενούμενος» ως… γηπεδούχος ο Ηρακλής στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής, καθώς η επιλογή του γηπέδου του Ευόσμου φαίνεται να κερδίζει έδαφος ως έδρα διεξαγωγής της τοπικής αναμέτρησης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η απόφαση των αρμοδίων να μην παραδώσουν το Καυτανζόγλειο για τις ανάγκες των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ηρακλή – μολονότι ως «πακέτο» με τη δήλωση συμμετοχής των «κυανολεύκων» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δηλώθηκε και ως έδρα το Εθνικό Στάδιο της πόλης – έχει θέσει στη διαδικασία τους διοικούντες της ομάδας για αναζήτηση έδρας, τουλάχιστον για την επόμενη αναμέτρηση, αυτήν με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι επιλογές των γηπέδων για αγώνες της συγκεκριμένης κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη είναι περιορισμένες, αν κανείς λάβει υπ’ όψιν του ότι θα πρέπει να ελεγχθεί και η διαθεσιμότητα, πέρα από την αρτιότητα μιας έδρας. Επί του παρόντος, οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις των ανθρώπων του Ημίθεου φέρνουν στη θέση του… φαβορί για τη φιλοξενία της τοπικής αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής το γήπεδο του Ευόσμου.

Το γήπεδο – έδρα δηλαδή του επικείμενου αντιπάλου. Αν καταλήξουν έτσι τα πράγματα, η «γαλάζια» ομάδα θα βρεθεί στην… αμήχανη θέση να δώσει τον πρώτο αγώνα της ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα, έχοντας αρκετά στοιχεία από την αίσθηση του… φιλοξενουμένου, ενώ το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί με τον (ουσιαστικά «ευνοημένο» της όλης συγκυρίας) Αγροτικό Αστέρα…

Το μόνο, βεβαίως, που θα δράσει καταλυτικά στα δεδομένα της έδρας, θα είναι η – σίγουρη και μεγάλη – παρουσία των φίλων του Ηρακλή, οπουδήποτε κι αν αποφασιστεί να διεξαχθεί ο αγώνας.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top