«Έμπειρες» προσθήκες και Αγροτικός Αστέρας…

Το πρωτάθλημα άρχισε να «τρέχει» και η προσπάθεια ενίσχυσης εντατικοποιείται από σήμερα, ενόψει και της τοπικής αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ αναζητείται έδρα και – πιθανώς – ενίσχυση και του τεχνικού επιτελείου…

Η ιστορία δεν σταματά στην Κατερίνη και στην ήττα από την Καρίτσα. Κάθε άλλο. Από εκεί αρχίζει. Όλοι στον Ηρακλή γνώριζαν ότι η συμμετοχή στην πρεμιέρα πραγματοποιούνταν υπό καθεστώς έκτακτης και εξαιρετικά πιεστικής ανάγκης. Έπρεπε να μπουν σε αυτήν τη διαδικασία, αλλά θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να μεταβάλλουν άρδην τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Πλέον αρχίζει να κερδίζεται η άνεση των χρονικών περιθωρίων για μια σταδιακή (αλλά σε καμία περίπτωση αργή) ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, με αγωνιστικά στελέχη, τα οποία θα έχουν την εμπειρία και το κύρος να ανεβάσουν σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο την ομάδα. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και εξαιρετικά σύντομα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα.

Έμπειροι παίκτες σε κάθε γραμμή

Επιδίωξη του Σάκη Αναστασιάδη και των διοικούντων είναι να προστεθούν στο υπάρχον νεανικό δυναμικό, ποδοσφαιριστές με ποιότητα και παραστάσεις από τα υψηλά κλιμάκια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ουσιαστικά, ο λόγος και η προσπάθεια γίνεται για ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν θα μπορούσαν να προσελκύσουν οι άλλες ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά τους οποίους ελκύει το όνομα και η φανέλα του Ηρακλή.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι περιπτώσεις του Στέλιου Ηλιάδη και του Κώστα Στεφανή, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στο να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα. Η τεχνική ηγεσία επιχειρεί να εντοπίσει διαθέσιμους παίκτες αυτού του επιπέδου, για κάθε γραμμή της αγωνιστικής διάταξης και ήδη μελετώνται σχετικές περιπτώσεις.

Στο προσκήνιο είναι η προσθήκη αμυντικών, μέσων και παικτών για τη γραμμή κρούσης, αλλά και η απόκτηση πεπειραμένου γκολκίπερ (έγινε συζήτηση με τον Γιώργο Αμπάρη, αλλά το θέμα δεν δείχνει να «προχωρά»), ώστε η ομάδα – σε λίγο καιρό, όταν θα ολοκληρωθούν και οι κινήσεις ενίσχυσης – να δείχνει εικόνα συγκροτημένη και αξιόπιστη και – πάνω από όλα – αξιόμαχη.

Αγροτικός Αστέρας και αναζήτηση έδρας…

Οι υποχρεώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη στον αγωνιστικό τομέα. Μετά την έξοδο της πρεμιέρας στη γειτονική Κατερίνη, ο Σάκης Αναστασιάδης ετοιμάζει τα πλάνα του και μπαίνει στη διαδικασία να προετοιμάσει την ομάδα για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πιο ενδυναμωμένη σε έμψυχο υλικό στην τοπική μάχη της δεύτερης αγωνιστικής, αλλά θα πρέπει – πρωτίστως – να «κλείσει» και το θέμα της έδρας που θα χρησιμοποιήσει ο Ημίθεος, αρχής γενομένης από τον συγκεκριμένο αγώνα και μέχρις ότου του παραδοθεί το Καυτανζόγλειο…

Υπό εξέταση και η ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου

Παράλληλα με την εντατική και υπό πλήρη εξέλιξη ευρισκόμενη προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης, εξετάζεται και η περίπτωση του τεχνικού επιτελείου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δίπλα στον Σάκη Αναστασιάδη βρίσκεται ο Φώτης Γκιζέλης (σε διπλό ρόλο, αυτόν του βοηθού και του προπονητή τερματοφυλάκων), όπως και ο Τάσος Κατσαμπής, σε ρόλο γενικού αρχηγού.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιας προσθήκης στο τεχνικό team, τουλάχιστον στον τομέα της εκγύμνασης της ομάδας, με την παρουσία στελέχους, που θα αναλάβει το ρόλο του γυμναστή, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση να προστεθεί – παράλληλα – και βοηθός προπονητή.

Βεβαίως, στο θέμα του τεχνικού επιτελείου τίποτε δεν είναι βέβαιο, καθώς εκείνο που επείγει είναι η σημαντική ενίσχυση του αγωνιστικού δυναμικού, που επικρατεί των πάντων στο ποδοσφαιρικό Τμήμα, στον τομέα των απόλυτων προτεραιοτήτων.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top