Οι «14» του Σάκη, στην πρεμιέρα της επανεκκίνησης…

Με την ολόθερμη συμπαράσταση του κόσμου, που θα «βάψει» στα μπλέ την Κατερίνη, ο Ηρακλής των πιτσιρικάδων και της «τελευταίας στιγμής», στην εκκίνηση της νέας εποχής, κόντρα στην Καρίτσα…

Στις 16:00 σήμερα, Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, γράφεται μια ακόμη σελίδα στην «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική ιστορία. Μια ιστορία καθαρότητας, εντιμότητας, αγωνιστικής και οπαδικής «μαγκιάς», για μια ομάδα που κυνηγήθηκε από το ποδοσφαιρικό σύστημα και από «απίθανους» , που έτυχε να πάρουν την τύχη της στα χέρια τους.

Αυτό το ποδοσφαιρικό μεγαλείο, ο μέγιστος Ηρακλής, περήφανα και χωρίς την ανάγκη κανενός, αδιάπλοκος και ξεκάθαρος, επανεκκινεί από το Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης την προσπάθεια για αναγέννηση, μέσω του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μόνο με «14» ο Σάκης Αναστασιάδης

Ο κόουτς που ανέλαβε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, ο Σάκης Αναστασιάδης, έχει να διαχειριστεί όλα εκείνα τα προβλήματα, τα εμπόδια και τις αντιξοότητες, που δημιούργησαν στον Ημίθεο οι περιστάσεις υπό τις οποίες διεξάγεται η αγωνιστική επανεκκίνησή του.

Ενδεικτικό της ακραίας χρονικής πίεσης είναι το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ούτε καν το σύνολο των παικτών που έχουν ήδη ενταχθεί στο ρόστερ του νέου Ηρακλή.

Εξ αυτών μόνο 14 ποδοσφαιριστές απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής, άπαντες πιτσιρικάδες, προερχόμενοι είτε από τις περσινές ομάδες Κ20 και Κ17 της πρώην ΠΑΕ, είτε όντες μεταγραφικά αποκτήματα από τις χαμηλές κατηγορίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον αγωνιστικό χώρο σήμερα το απόγευμα, ο «κυανόλευκος» κόουτς θα έχει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης μιας ενδεκάδας και δύο μόνο εναλλακτικών επιλογών, καθώς ο τρίτος στον πάγκο θα είναι τερματοφύλακας (είτε ο Γιούδας, είτε ο Καρακώστας)…

Ο Σάκης Αναστασιάδης θα έχει δίπλα του σε διπλό ρόλο (προς το παρόν) τον Φώτη Γκιζέλη, ως βοηθό προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ αξιοσημείωτη είναι η – πολυαναμενόμενη από τότε που σταμάτησε την αγωνιστική δράση – ανάληψη καθηκόντων στο ρόλο του γενικού αρχηγού, του ηγετικού Τάσου Κατσαμπή.

Κόντρα σε πιο έμπειρη και πιο έτοιμη ομάδα

Η ΑΕ Καρίτσας μπορεί να πήρε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική «από το παράθυρο» και να καθυστέρησε να προετοιμαστεί για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά έχει συγκροτήσει ένα πιο έμπειρο και πιο έτοιμο από τους «κυανολεύκους» σύνολο, για τα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ομάδα που διαθέτει αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, για αυτό το αγωνιστικό επίπεδο και έχει προλάβει να δημιουργήσει μια σχετική αγωνιστική ετοιμότητα, έχοντας δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Απόλυτο όπλο ο κόσμος!

Ωστόσο, οι πιτσιρικάδες του Ηρακλή, πέρα από τη δυναμική που τους προσδίδει η βαρύτατη φανέλα που φορούν, θα έχουν στο πλευρό τους ένα απόλυτο όπλο, ένα όπλο, που καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας (και όχι μόνο) δεν διαθέτει: τη μαζική, δυναμική και απαράμιλλη παρουσία του κόσμου.

Μαζική αναμένεται η παρουσία των Ηρακλειδέων στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης σήμερα το απόγευμα, καθώς οργανωμένοι και μη οργανωμένοι Ηρακλειδείς αναμένεται να ντύσουν στα μπλε το Στάδιο και να ωθήσουν τα παιδιά του Σάκη Αναστασιάδη στην πρεμιέρα μιας ιστορικής αγωνιστικής επανεκκίνησης για τον Ημίθεο.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top