Θέλει και επιστροφή Στεφανή – πήρε Ιωαννίδη

Ενίσχυση με έμπειρους παίκτες από το «κυανόλευκο» παρελθόν στη μεγάλη κατηγορία επιδιώκει ο Ηρακλής, που προσεγγίζει και τον Κώστα Στεφανή. Απέκτησε τον νεαρό μέσο Γιώργο Ιωαννίδη.

Μετά τις προτάσεις σε Γιώργο Αμπάρη και Στέλιο Ηλιάδη, οι διοικούντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή προσέγγισαν και τον Κώστα Στεφανή. Τον δυναμικό μπακ του «κυανόλευκου» παρελθόντος, ο οποίος μετά το πέρασμά του από την ομάδα, όπου κι αν βρέθηκε στην μακρά μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική διαδρομή του, δήλωνε ευθαρσώς οπαδός του Ημίθεου, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ξαναβρεθεί στην ομάδα, για να «κρεμάσει» εδώ τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Η περίπτωσή του, όπως και των άλλων πεπειραμένων παικτών, που προσεγγίζονται, έχει – βεβαίως – περισσότερες δυσκολίες από τις αντίστοιχες των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενδιαφέρουν τον «Γηραιό».

Το «γαλάζιο» παρελθόν του Στεφανή

Ο Κώστας Στεφανής είχε βρεθεί στον ρΗρΗρακλή το καλοκαίρι του 2004, σε ηλικία μόλις 20 ετών, προερχόμενος από την Παναχαϊκή και με την «επένδυση» του ταλαντούχου και εξαιρετικά εξελίξιμου.

Αγωνίστηκε για δυόμισι σεζόν με τα «κυανόλευκα», έχοντας καταγράψει αρκετές συμμετοχές και ως βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας, ενώ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2006.

Στα 33 του, πλέον…

Ο Στεφανής, πλέον, έχει κλείσει τα 33 χρόνια του και είναι ιδιαιτέρως «μπαρουτοκαπνισμένος», ιδίως στις μικρότερες κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε πάμπολλες ομάδες και συγκεκριμένα στις εξής: ΟΦΗ, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγάλεω, Αίας Σαλαμίνας, Ζάκυνθος, Ιωνικός, Άτταλος, Ατρόμητος, Αμπελακιακός.

Μέσα από την διαδρομή του και κερδίζοντας σε εμπειρία, εκτός από δεξιός μπακ, έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αμυντικός μέσος.

Αποκτήθηκε ο Γιώργος Ιωαννίδης

Στην απόκτηση του 19χρονου υψηλόσωμου μέσου, Γιώργου Ιωαννίδη προχώρησε ο Ηρακλής. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Αχιλλέα Τριανδρίας και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Θεωρείται ταλαντούχος και ικανός να προσφέρει στη συγκεκριμένη κατηγορία, που αγωνίζεται η ομάδα, καθώς συνδυάζει το μεγάλο ανάστημα (1.90) με αξιοσημείωτη τεχνική κατάρτιση.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top