- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης από Βαφειάδη

Αναλυτικά:

Μιάς και πλέον έχουμε το αποτέλεσμα αλλά και την ομόφωνη απόφαση του σώματος της Γενικής Συνέλευσης του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής, ως Πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου αλλά και Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα ώστε να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος αλλά και ειλικρινής απέναντι σας.

Σαν άτομο προσωπικά αλλά και σαν οπαδό και φίλαθλο αυτού του Συλλόγου είναι ύψιστη τιμή μου που θα εκπροσωπήσω προσωρινά από την θέση του Προέδρου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μία ύψιστη τιμή στους ποίο χαλεπούς όμως καιρούς της ιστορίας και της βιωσιμότητας του Ηρακλή.

Δεν τρέφω όμως αυταπάτες ότι εγώ δύναμαι ή μπορώ να είμαι η επόμενη μέρα του Ηρακλή.

Δεν τρέφω αυταπάτες ότι μπορώ να αποπληρώσω ή να καλύψω της οικονομικές ανάγκες του εγχειρήματος αυτού και το βάρος που παίρνω στις πλάτες μου δεν είναι εφικτό να το σηκώσω στις πλάτες μου για όσο διάστημα χρειαστεί χωρίς την συμβολή την συμμετοχή την στήριξη και την βοήθεια του καθενός απο εσάς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Δεν τρέφω αυταπάτες ότι μπορώ να διαχειριστώ την διοίκηση της ομάδος χωρίς την στήριξη την δική σας των βετεράνων των φορέων του Ηρακλή αλλά και του οργανωμένου κόσμου.

Έτσι λοιπόν μιας και η έλλειψη παραγόντων και η έλλειψη βασικού χρηματοδότη με έφερε στο προσκήνιο και στην θέση αυτή θέλω δηλώσω ότι το μοντέλο που θα ακολουθήσουμε εως ότου βρεθεί επενδυτής που θα αναλάβει την ομάδα είναι αυτό της Λαϊκής βάσης.

Έτσι λοιπόν όλοι σας αντιλαμβάνεστε ότι χωρίς την βοήθεια αλλά και την στήριξη σας όπως ξεκίνησε έτσι θα τελειώσει.

Πλέον οι διχόνοιες, η έριδες, ο εμφύλιος σπαραγμός και ο διαρκής πόλεμος πρέπει να σταματήσει και να ξεκινήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΙ την προσπάθεια αυτή.

Δεν θα πρέπει να υπάρχουν αντιμαχόμενες πλευρές δεν θα πρέπει να υπάρχει το εμείς εσείς και οι άλλοι και πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη για να βγεί το κάρο απο την λάσπη.

Επίσης θα πρέπει να υπάρξει μαζική στήριξη στο Ιδρυτικό Σωματείο με εγγραφές νέων μελών υπάρχει ήδη το site www.aeiraklis1908.gr [1] όπου μπορεί κάποιος να εγγραφεί ηλεκτρονικά.
Θα πρέπει επίσης να υπάρξει μαζική στήριξη στα διαρκείας ήδη έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές στο Κατσάνειο μιας και ο οικονομικός αιμοδότης για να κρατηθεί ο αγαπημένος μας Ηρακλής en ζωή είστε εσείς και μόνο εσείς επί του παρόντος.

Είτε λοιπόν θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την σωτήρια του Ηρακλή είτε θα βάλουμε ο καθένας από εμάς το λιθαράκι για την ταφόπλακα του.

ΥΓ. Στα εύκολα Ηρακλής στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ λέμε ήρθε η ώρα λοιπόν το σύνθημα αυτό να πάρει σάρκα και οστά και ο Ηρακλής επιτέλους να ανήκει στον κόσμο του!