Με στελέχη Super League στην προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής…

Σχεδόν όλο το team του ποδοσφαιρικού τμήματος, που κράτησε αγωνιστικά την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, αποδέχθηκε την πρόσκληση για βοήθεια και στην «επανεκκίνηση». Τα ονόματα όσων ήδη έχουν δηλώσει το «παρών»…

Όπως εξηγήθηκε από τους παράγοντες του Ιδρυτικού Σωματείου και του Ερασιτέχνη, σε όλους όσοι θα συμμετάσχουν εντός της ομάδας στη νέα προσπάθεια, που αρχίζει την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, η συνδρομή τους θα πρέπει – τουλάχιστον σε πρώτη φάση, μέχρι να εξασφαλιστούν κάποια έσοδα – να έχει το χαρακτήρα της εθελοντικής συμμετοχής, χωρίς σαφή «μισθωτή σχέση».

Θεωρείται βέβαιο ότι στην πορεία των πραγμάτων θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να εξασφαλίζεται ένα ποσό κάθε μήνα για την αμοιβή όσων «τρέχουν» από μέσα τη νέα προσπάθεια, αλλά το θεμελιώδες ήταν να βρεθούν τα στελέχη που θα την προχωρήσουν, χωρίς εμμονή σε συμφωνίες και συμβόλαια και αποδείχθηκε πολύ εύκολο εγχείρημα, καθυώς βρέθηκαν με μιας…

Πρόκειται ουσιαστικά για όλο σχεδόν το staff που ήταν στην ομάδα μέχρι την άνοιξη και βοήθησε στην αγωνιστική διαδρομή της παραμονής στη Super League, πριν προκύψει ο σκανδαλώδης εξωαγωνιστικός υποβιβασμός, που βασίστηκε στα καταστροφικά πεπραγμένα του Παπαθανασάκη. Ας περάσουμε, λοιπόν, σε επίπεδο ονομάτων, όσον αφορά σε εκείνους που ήδη δήλωσαν παρόντες…

Αναστασιάδης, Γκιζέλης και στο βάθος Κατσαμπής…

Η επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Σάκης Αναστασιάδης μόνο ως εύστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί. Κόουτς από την οικογένεια του Συλλόγου, με πολλή διάθεση να εργαστεί και πάλι στον Ηρακλή και με το εχέγγυο ότι ήταν ο μοναδικός προπονητής της ομάδας Νέων του Ημίθεου, ο οποίος κατά την διάρκεια των τελευταίων «πέτρινων» χρόνων της ΠΑΕ, κατόρθωσε να επιδείξει έργο και εξαιρετική αγωνιστική διαδρομή.

Δίπλα του παραμένει ο Φώτης Γκιζέλης, ο οποίος (έτσι το έχει η μοίρα) – τελικά – θα συνεχίσει για 14η αγωνιστική περίοδο (!) στους «κυανολεύκους», στο πετυχημένο ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναμένονται εξελίξεις σχετικά με το πώς θα καλυφθούν και από ποιους οι θέσεις του βοηθού προπονητή και του γυμναστή της ομάδας.

Παράλληλα, είναι, πλέον, ανοικτός ο δρόμος για να επαληθευθεί αυτό, το οποίο αποτελούσε κοινό τόπο στην οικογένεια του Συλλόγου, ότι δηλαδή σε οποιαδήποτε νέα προσπάθεια η οποία θα εκκινούσε στο ποδοσφαιρικό Τμήμα (χωρίς την παρουσία του καθεστώτος Παπαθανασάκη), το ρόλο του γενικού αρχηγού θα αναλάμβανε ο Τάσος Κατσαμπής.

Το ίδιο, ισχυρό ιατρικό επιτελείο

Η ομάδα, μολονότι στη Γ΄ Εθνική, πλέον, θα τύχει της ίδιας ισχυρής και επιστημονικά αρτιότατης ιατρικής υποστήριξης, καθώς αποφάσισαν να συνεχίσουν οι γιατροί Κώστας Μανώλογλου και Νίκος Ξυλούρης, όπως και το δίδυμο των φυσικοθεραπευτών, Κώστας Τσιολακίδης και Γιώργος Ροδίτης.

Σε επίπεδο υποστηρικτικού προσωπικού, ήδη έχει αποφασίσει να συνεχίσει ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας, Γιώργος Σιάγκας.

Έπιασαν δουλειά και οι διοικητικοί υπάλληλοι

Ακόμη και το προσωπικό των γραφείων της πρώην ΠΑΕ, είναι εδώ και λίγες μέρες στις επάλξεις. Με τις εγκαταστάσεις της Μίκρας να ηλεκτροδοτούνται και να υδροδοτούνται, πλέον και με τις τηλεφωνικές συνδέσεις να λειτουργούν, οι διοικητικοί υπάλληλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, με απόλυτη προτεραιότητα την προετοιμασία των καρτών διαρκείας.

Ο νέος ποδοσφαιρικός Ηρακλής θα έχει δύο λειτουργικές βάσεις, εκ των πραγμάτων. Την Μίκρα, όπου θα εδρεύει το διοικητικό προσωπικό, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα, χρησιμοποιώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες σταδιακά αποκαθίστανται, αλλά και τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο, εφόσον το Ιδρυτικό Σωματείο, σε συνεργασία με τον Γυμναστικό είναι οι διοικητικοί φορείς της νέας προσπάθειας.

Σήμερα «πρώτη» στην Μίκρα, την Κυριακή πρεμιέρα στην Καρίτσα…

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και ο αγώνας δρόμου έχει ήδη αρχίσει. Σήμερα, Πέμπτη 28/9 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας ομάδας υπό την επίβλεψη του Σάκη Αναστασιάδη στην Μίκρα και, με όσους ποδοσφαιριστές έχουν ενταχθεί στο νέο ρόστερ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Ηρακλής θα βρεθεί στην Καρίτσα για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στην τοπική ομάδα, την Κυριακή 1/10, στις 16:00…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top