- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γι’ αυτό δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

H έναρξη της γενικής συνέλευσης σήμανε και την ανάλυση του «σεναρίου» συνεργασίας με τους Αμπελόκηπους. Οι φίλοι της ομάδας ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Κυρίτση για τη συνάντηση με τους ανθρώπους του συνονόματου Ηρακλή στις 24 Σεπτεμβρίου και ποιο ήταν το «μνημόνιο» από την πλευρά τους.

Αυτό που μεταφέρθηκε στους κυανόλευκους είναι ότι μπορούν επτά άτομα να μπουν στο ΔΣ το οποίο έχει πρόεδρο τον Γιάννη Ζαντόπουλο. Οι Αμπελόκηποι θα είχαν τον πλήρη έλεγχο της ομάδας μέχρι την άνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Επιπλέον το όνομα δεν θα άλλαζε, θα έμενε δηλαδή Ηρακλής Αμπελοκήπων, η ομάδα δε θα αγωνιζόταν στο Καυτανζόγλειο, ενώ έγινε λόγος και για τα οικονομικά δεδομένα. Ζητήθηκαν για τη φετινή χρονιά 100.000 ευρώ, τα 50.000 εξ αυτών άμεσα. Ουσιαστικά δηλαδή δεν επρόκειτο για μία συνεργασία… αφιλοκερδώς.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι απαίτησαν υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή, Ηρακλή Αμπελοκήπων και Θόδωρου Δρακόπουλου, με τη ρήτρα σε περίπτωση υπαναχώρησης μίας πλευράς να ορίζεται στις 300.000 ευρώ.

Πηγή: Metrosport