«Θα συμφωνούσα αν…»

«Δεν στηρίζω οικονομικά τη λύση αυτή, πετάμε τα λεφτά μας»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 υπογραμμίζοντας πως θα αποδεχτεί την απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου. Ο ίδιος εμμένει ωστόσο στην απόφασή του να μην στηρίξει οικονομικά τη συμμετοχή του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προσπάθεια στην Γ Εθνική: «Θα συμφωνούσα αν ήξερα ποιοι είναι στη διοίκηση ποιο είναι οι παίκτες από που έρχονται τα χρήματα. Σήμερα το πρωί έμαθα ότι θα μαζευτούν 18 παίκτες να κάνουν προπόνηση. Δεν μπορώ να συμφωνήσω με κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρω τίποτα».

Για το αν η προσπάθεια είναι στον αέρα: «Αυτή είναι η άποψή μου αλλά θα αποφασίσει η γενική συνέλευση».

Για το τι θα γίνει με τα χρέη και την τριετή παραμονή στη Γ εθνική όπως ορίζει ο νόμος: «Εγώ το ξέρω αυτό αλλά οι άνθρωποι που υποστηρίζουν την ιδέα της Γ Εθνικής λένε ότι του χρόνο θα σβήσουν τα χρέη και ότι θα ανέβουν. Εγώ προσπαθώ να είμαι πιο προσγειωμένος σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή».

Για τις πολιτικές υποσχέσεις για αλλαγή του νόμου: «Εδώ μας έχουν ρίξει τρεις φορές εξωαγωνιστικά. Θα κάνουν ένα τέτοιο πράγμα; Πολύ ευχαρίστως, αλλά εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Μακάρι να γίνει. Εγώ το βλέπω τραβηγμένο».

Για το ρίσκο που εμπεριέχει αυτή η κίνηση: «Τρομερό ρίσκο. Δεν έχει πολύ λογική αυτό το εγχείρημα αλλά αν ο κόσμος το θέλει ας γίνει. Μπορεί να μαζεύονται 5000 εισιτήρια σε ματς Γ Εθνικής, να μαζεύονται λεφτά και να ορθοποδήσει η ομάδα, πράγμα που δεν το πιστεύω».

Για το αν στηρίξει αυτό το εγχείρημα: «Εχω δηλώσει ότι δεν στηρίζω οικονομικά μια τέτοια λύση διότι νομίζω ότι πετάμε τα λεφτά μας. Και επειδή πολλοί μου είπαν να παραμείνω στο μπάσκετ για να πάει καλά, αυτό θα κάνω».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top