Εγινε ακόμη ένα βήμα στον Γ.Σ.

Βαρύνονται μόνο για χρέη της δικής τους διαχειριστικής περιόδου

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αποτελούσε ένα από τα απαραίτητα προαπαιτούμενα για τους ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν για να μη «σβήσει» οριστικά ο Γυμναστικός Σύλλογος. Η απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου για απαλλαγή των μελών των προσωρινών διοικήσεων για παλιές οφειλές και χρέη, έγινε δεκτή με ικανοποίηση από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ηρακλή. Απαντες πλέον γνωρίζουν και με τη… βούλα ότι οι ίδιοι βαρύνονται για πιθανά χρέη που μπορούν να δημιουργηθούν κατά τη δική τους και μόνο διαχειριστική περίοδο. Και όχι φυσικά για τα δυσθεώρητα χρέη που έχουν εκτιναχθεί πάνω από τα 500 εκ. ευρώ (!) εξαιτίας και των προσαυξήσεων και προστίμων, για τα οποία ευθύνη φέρουν οι προηγούμενοι διοικούντες του Ερασιτέχνη.

Η εξέλιξη αυτή και η απαλλακτική απόφαση, ουσιαστικά αποτέλεσε ένα ακόμη βήμα για την ομαλή λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου. Το πρώτο έγινε με τη έγκριση της προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο και εν συνεχεία τη σύστασή της σε σώμα, το δεύτερο ήταν το προαναφερθέν και το επόμενο και άκρως σημαντικό είναι το «πέρασμα» της τροπολογίας για τους Ερασιτέχνες.

 

Περιμένουν υλοποίηση της υπόσχεσης

Τόσο στην ομιλία του στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο όσο και στη συζήτηση που είχε με ανθρώπους του Ερασιτέχνη στην Διεθνή Εκθεση, δεσμεύτηκε για εξεύρεση λύσης στον Ερασιτέχνη Ηρακλή και όχι μόνο. Με κατάθεση τροπολογίας περί διοίκησης στη Βουλή, την οποία αναμένουν με αγωνία άπαντες στους κυανόλευκους. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης προσδιόρισε χρονικά την ψήφιση του νομοσχεδίου το επόμενο δεκαπενθήμερο, ωστόσο μέχρι στιγμής στον Ηρακλή δεν έχουν καμία ενημέρωση πότε θα συμβεί αυτό.

Συνεχίζουν να τονίζουν ωστόσο ότι περιμένουν υλοποίηση της υπόσχεσης, θεωρώντας ότι δεν πρόκειται για ακόμη μία πολιτική εξαγγελία που θα μείνει και αυτή στα… λόγια.

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top