Παπαϊωάννου: «Εδειξε διάθεση βοήθειας»

Τι δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής για τις συζητήσεις με τον Ηλία Θεοδωρίδη και το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95,5 μίλησε σήμερα ο Λάκης Παπαϊωάννου, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και ένας εξ αυτών που ήταν «παρών» στη συζήτηση με τον Ηλία Θεοδωρίδη.

«Εγινε μία επαφή, διερευνητική περισσότερο αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αν υπάρξει οτιδήποτε θα το ανακοινώσουμε επίσημα. Ωστόσο πρέπει να πω ότι ο κ. Θεοδωρίδης έδειξε να έχει διάθεση βοήθειας.

Πρέπει να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προλάβουμε χρονικά, όπου και αν αποφασιστεί να αγωνιστούμε.

Οσον αφορά τον κ. Θεοδωρίδη πρέπει να πω ότι είναι ένας κύριος επιτυχημένος επαγγελματικά, επαναλαμβάνω ότι έχει διάθεση αλλά δεν μπορώ να πώ τίποτε περισσότερο. Οχι γιατί κρύβουμε κάτι αλλά πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει κάτι οριστικό, κάτι που να θεωρείται τελικό».

Οσον αφορά την προσωπική του επιθυμία ο Λάκης Παπαϊωάννου τόνισε: «Εγώ θέλω να γίνει ότι επιθυμεί ο κόσμος. Πρέπει να είναι όλοι μαζί, να είναι «ένα». Δεν μπορώ να πω ποια είναι η εφικτή. Πριν λίγες μέρες φάνταζε η Α1, μετά προέκυψε η Γ’ Εθνική με την κατάθεση του παραβόλου. Αυτό απέχει βέβαια από το να βρεθεί λύση, χρήματα δηλαδή. Χωρίς χρήματα δεν γίνεται τίποτα».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top