- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ορφανός: “Ο κόσμος θέλει να βλέπει τον Ηρακλή να κερδίζει και να πρωταγωνιστεί”

Ο Γιάννης Ορφανός έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν, κρατώντας… χαμηλά τους τόνους, ενώ μίλησε και για τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση όλο το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

Για τον στόχο της ομάδας: “Ο στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και να μπούμε στα πλέι οφ. Να πάρουμε καλύτερη κατάταξη από την περσινή”.

Για το ξεκίνημα με τον Ηρακλή Χαλκίδας: “Με την Χαλκίδα συναντιόμαστε και στο Λιγκ Καπ και στην πρώτη αγωνιστική, οπότε θα έχουμε αρκετούς αγώνες μεταξύ μας”.

Για το σημείο “κλειδί” του Ηρακλή: “Είναι η εμπειρία μαζί με το νέο αίμα του αθλήματος. Αυτά τα δύο κυρίως μιλώντας πάντα για το ελληνικό στοιχείο που είναι το πιο έντονο μέσα στην ομάδα”.

Για τις προσπάθειες της διοίκησης: “Γίνονται μεγάλες προσπάθειες κυρίως να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα. Έχει μεγάλο πρόβλημα και με το ποδόσφαιρο κι αυτό δε μπορεί να αφήσει αδιάφορα τα άλλα τμήματα. Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση προσπαθεί, δίνει ένα δικό της αγώνα ξεχωριστό από το καλοκαίρι. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, να τελειώσει η χρονιά και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”.

Για τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα: “Ο κόσμος είναι κοντά πάντα. Η διαφορά όμως στον Ηρακλή είναι πως ο κόσμος είναι απαιτητικός γιατί θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει και να πρωταγωνιστεί. Αυτό είναι το ιδιαίτερο που έχουν οι οπαδοί του Ηρακλή”.