- Bluearena - https://bluearena.gr -

Βασιλειάδης για το ζήτημα των ξένων: «Υιοθετήστε την πρόταση της ομοσπονδίας»

O υφυπουργός αθλητισμού στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague κάλεσε του υπεύθυνους να υιοθετήσουν την πρόταση της ομοσπονδίας για το θέμα αυτό.

Θυμίζουμε ότι η ΕΣΑΠ  στο πλαίσιο της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος η Λίγκα είχε αποφασίσει την αύξηση του αριθμού των ξένων σε επτά από τέσσερις που ήταν μέχρι και πέρσι. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδρααση των παικτών αλλά και του ΠΑΣΑΠ.

Την Τρίτη είχε συνάντηση ο πρόεδρος της Λίγκας Παντελής Ταρνατώτος με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ Βασίλη Μηνούδη. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κατέθεσε την δική του πρόταση συμμετοχής τεσσάρων ξένων ή πέντε κοινοτικών.

Λευκός καπνός από την συνάντηση αυτή δεν βγήκε και οι τρεις πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του στο πλαίσιο της κλήρωση της Volleyleague o Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε τους εμπλεκόμενους να υιοθετήσουν την πρόταση της ομοσπονδίας. Όπως σημείωσε: «Εμείς σαν πολιτεία κάναμε το καθήκον μας (σ.σ. για τη συμφωνία με την ΕΡΤ). Θέλουμε κι εσείς να πράξετε το καθήκον σας. Σας καλώ να υιοθετήσετε ποίησε την πρόταση της ομοσπονδίας για τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν. Να στηρίξουμε τους Έλληνες παίκτες και την Εθνική ομάδα. Να συνεχίσει να μας προσφέρει συγκινήσεις. Να μπορέσει να υπάρχει Εθνική ομάδα. Είμαστε δίπλα σας. Φτιάξαμε μια σχέση εμπιστοσύνης γιατί μας ενώνει η αγάπη για το ελληνικό βόλεϊ. Θα ήθελα να προστατεύσουμε το πρωτάθλημα, να προστατεύσουμε το άθλημα. Μην αφήνουμε τους λίγους ανεγκέφαλους να χαλάσουν το άθλημα. Να μην ζήσουμε αυτό πυ ζήσαμε πέρσι. Φέτος βρήκαμε λύσεις αλλά αυτό δε θα ισχύει για πάντα. Ξεκινάει μια όμορφη χρονιά με βόλεϊ στην δημόσια τηλεόραση»..