Καταγγελία ΠΣΑΚ κατά Πανιωνίου

Να βρει τη «χρυσή τομή» με τους υπό αποχώρηση παίκτες καλεί τον Πανιώνιο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Να βρει τη «χρυσή τομή» με τους υπό αποχώρηση παίκτες καλεί τον Πανιώνιο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο πρόβλημα που έχει προκύψει τελευταία με παίκτες από την περσινή ομάδα που δεν θα συνεχίσουν την καινούρια χρονιά, στην Basket League. Όπως εξηγεί, οι Νεοσμυρνιώτες δεν τους δίνουν την ελευθέρα τους εάν πρώτα δεν υπογράψουν πως η νυν διοίκηση απαλλάσσεται από τα χρωστούμενα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του συνδέσμου ο οποίος ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα καθώς όλες οι ομάδες, έτσι και ο Πανιώνιος, έχουν συνέχεια.

Η ανακοίνωση, με τίτλο «Δεν χρειάζονται εκβιασμοί…», έχει ως εξής: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών παρακολουθεί τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου και μιλάει καθημερινά με τα μέλη του. Με έκπληξη έχουμε πληροφορηθεί ότι κάποια από τα μέλη μας που αγωνίστηκαν στην ιστορική ομάδα του Πανιωνίου την περασμένη σεζόν, δεν μπορούν να πάρουν την ελευθέρα τους εάν δεν υπογράψουν ότι η -υπό σύσταση- ΚΑΕ δεν τους οφείλει κάτι από τα δεδουλευμένα τους. Αναγνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τους αθλητές έχουν προέλθει από την προηγούμενη διοίκηση αλλά οι ομάδες όπως γνωρίζει ο “ιστορικός” έχουν συνέχεια…

Ο ΠΣΑΚ καλεί τη διοίκηση των “κυανέρυθρων” να καθίσει σε ένα τραπέζι με τους παίκτες και να τα βρουν, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να δοθεί η ελευθέρα των παικτών, οι οποίοι ανέβασαν την ομάδα στη Α1, προκειμένου να αγωνιστούν στις ομάδες που επιθυμούν και παράλληλα, να μην αμαυρωθεί το τεράστιο όνομα “Πανιώνιος».

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top