«Αφιερωμένη στον Αντώνη»

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή μετά τη νίκη στην Καρδίτσα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η τραγική  είδηση του άδικου θανάτου του Αντώνη Μίλη δεν άφησε ανεπηρέαστη την ομάδα του Ηρακλή, που αφιέρωσε στη μνήμη του τη νίκη που πέτυχε στην Καρδίτσα.

Στην ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρεται αναλυτικά: «Σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλής αφιερώνει την σημερινή νίκη στον αδικοχαμένο οπαδό μας Αντώνη».

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Γκαγκαλούδης που τόνισε: «Είναι κρίμα που έφυγε ο Αντώνης. Καλό παράδεισο ας ευχηθούμε να έχει, και δύναμη στην οικογένειά του σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πριν τον αγώνα είχαμε στο μυαλό μας αυτή την άσχημη είδηση για όλη την οικογένεια του Ηρακλή και θέλαμε με τον δικό μας τρόπο να του δώσουμε έστω λίγη ικανοποίηση, να μας δει από εκεί ψηλά να κερδίζουμε. Τα καταφέραμε και προχωράμε κι ελπίζουμε να είναι μαζί μας. Όσο για την ομάδα, πήραμε αυτό που θέλαμε σε μια δύσκολη έδρα, προχωράμε σε έναν θεσμό που βάσει κλήρωσης μας δίνει το δικαίωμα να κυνηγήσουμε κάθε ελπίδα που έχουμε για διάκριση. Είμαστε Ηρακλής και πάμε για τη νίκη με όποιον κι αν παίζουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top