«Θα προχωρήσουμε με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, δεν υπάρχει άλλη λύση»

O Θεόδωρος Δρακόπουλος αναφέρθηκε στην προοπτική συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, την οποία χαρακτήρισε ως τη μόνη λύση για το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για την προοπτική συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Πιστεύω ότι θα προχωρήσει η προοπτική του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα».

Για τους όρους που έχουν θέσει οι διοικούντες του Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Δεν έχουν ζητήσει χρήματα. Το μόνο που ζήτησαν είναι να συμμετέχουν στη διοίκηση της ομάδας, επειδή αυτοί φαίνονται στα χαρτιά. Κάτι που είναι λογικό. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε εμείς έναν σύλλογο και να είναι άλλοι υπεύθυνοι. Θα είναι και μια δική μας επιτροπή, θα χειριζόμαστε και κάποια χρήματα. Τους χρειαζόμαστε τους ανθρώπους του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ξέρουν καλά την κατηγορία. Εγώ προσωπικά θέλω τον κ. Ζαντόπουλο να συμμετέχει, είναι βαθύς γνώστης του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει λόγος να μην είναι μέσα. Μακάρι να μείνει μαζί μας και τα επόμενα χρόνια».

Για το ποσό που θα βάλουν στον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Είναι μηδαμινά τα έξοδα. Για φέτος μιλάμε για 50 χιλιάδες ευρώ, που μπορούν να βγουν και από τα εισιτήρια ακόμη. Έχουν φτιάξει οι άνθρωποι εκεί μια καλή ομάδα, η οποία με μια μικρή ενίσχυση τον Ιανουάριο θα βγει σφαίρα στη Γ’ Εθνική».

Για την επιτροπή που θα δημιουργήσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή: «Θα είναι δικοί μας παλαίμαχοι, θα ελέγχουν την κατάσταση και έτσι θα προχωρήσουμε».

Για τον τρόπο που θα γίνει η σύνδεση με τον κόσμο: «Ο πιο πολύς κόσμος το έχει καταλάβει ότι είναι η μόνη λύση. Αν παίρναμε μια ομάδα Γ’ Εθνικής τώρα, το πιθανότερο θα ήταν να ξαναμέναμε στη Γ’ Εθνική, γιατί δεν προλαβαίναμε να φτιάξουμε ομάδα. Παίρνουμε μια ομάδα που λέγεται Ηρακλής, την έχουν Ηρακληδείς, δεν χρωστάει πουθενά, είναι η ιδανική λύση».

Για το πότε θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία: «Κανείς δεν μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό. Έχουν μια έτοιμη ομάδα, η ενίσχυση θα γίνει τα Χριστούγεννα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να καταστρώσουμε τα πλάνα μας για το πού χρειάζεται ενίσχυση ώστε να προχωρήσουμε».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top