- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ατματζίδης: “Πρέπει να βρούμε άμεσα λύση, είμαι παρών”

Ο ,Νίκος Ατματζίδης, ο ιστορικός πρόεδρος των “κυανόλευκων” , φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό ArenaFm 89,4 και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η έλλειψη παραγόντων έχει δημιουργήσει αυτά τα πράγματα. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση, αλλά πρέπει να την πάρουμε γρήγορα, και ότι να γίνει ας γίνει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όλοι αγαπάμε τον Ηρακλή, ο καθένας με τον τρόπο του. Μέχρι αύριο πρέπει να βρεθεί λύσει. Ο Ηρακλής έχει ανάγκη από παράγοντες».

Για τον κ.Δρακόπουλο: «Είναι ένα σοβαρός άνθρωπος και μπορεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχουν άλλοι, εγώ δεν βλέπω μέσα στον κόσμο του Ηρακλή να ενδιαφέρεται κάποιος να γίνει …παράγοντας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Φτάνει με αυτές τις συνελεύσεις. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Όλοι μαζί ενωμένοι και να πάρουμε μια απόφαση, πρέπει να βρούμε άμεσα μια λύση».

Σας πλησιάσανε για να συμμετάσχετε στην όλη προσπάθεια;

Εγώ είμαι «παρών» παντού, αγαπάω το σύλλογο μου και δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία παίζει. Τώρα θέλουμε παράγοντες δυναμικούς και νέους και θα τους βοηθήσουμε και εμείς. Εγώ ευχαρίστως να βοηθήσω αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο παράγοντας  που θα σηκώσω τον Ηρακλή».