- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέος: «Λύση μόνο μέσω ΑΦΜ άλλης ομάδας»

Aναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι  ο Ερασιτέχνης. Αν δεν βρεθεί λύση όλα τα τμήματα θα έχουν προβλήματα. Και πριν μερικά χρόνια όταν διαλύθηκε η ΠΑΕ του Ρέμου, ο Ηρακλής λόγω του προβληματικού του ΑΦΜ αναγκάστηκε να πάει σε μία λύση συνεργασίας με την ΑΕ Ποντίων. Και τώρα πάλι τα ίδια προβλήματα έχουμε.

Αν δεν βρεθεί λύση με το ΑΦΜ του Ηρακλή μια ζωή προβλήματα θα έχουμε. Και τότε ξεκίνησε η ομάδα στην Καλλικράτεια και στην πορεία σταμάτησε λόγω του προβληματικού ΑΦΜ. Αυτό το επισημαίνω, γιατί κάποιοι ρωτούν γιατί δεν κάνουμε ένα restart από τη Γ’ ΕΠΣΜ. Ο ΓΣ μπορεί κάλλιστα να δηλώσει την ομάδα στη Γ’ ΕΠΣΜ, στην πορεία, όμως, θα αναγκαστεί να σταματήσει επειδή το ΑΦΜ είναι μπλοκαρισμένο».

Για τη λύση μέσω άλλου ΑΦΜ: «Ο Ηρακλής είναι αναγκασμένος να αναζητήσει λύσεις με ΑΦΜ άλλης ομάδας για να υπάρχει ως ποδοσφαιρικό τμήμα. Ή κλείνει η συμφωνία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ή ΑΦΜ άλλης ομάδας, ή συνεχίζει στη Γ’ Εθνική μέσω του ιδρυτικού σωματείου της ΑΕ Ποντίων». Για το πρόβλημα του ΓΣ: «Ο ΓΣ έχει ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι μια διαδικασία για να ξετυλίξει κάποιος το κουβάρι και να καταλήξει σε μια πρόταση για το τι θα γίνει με τον ΓΣ. Δεν είναι απλά ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που έπεσε μια χρονιά και ανέβηκε μετά. Μιλάμε για όλο το σωματείο».

Για τη δήλωση της ομάδας μέσω ιδρυτικού στη Γ’ Εθνική: «Ζητήθηκε από το ιδρυτικό σωματείο να δηλωθεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική για να υπάρχει μια ακόμη θέση αν δεν προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ή άλλη ομάδα. Δεν δηλώθηκε η ομάδα για να πάμε άμεσα να παίξουμε εκεί». Για το τι θα γίνει τελικά: «Δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση σύντομα, όπως το προσδιορίζουν ορισμένοι μέσα στην εβδομάδα, δηλαδή».

Για το αν υπάρχει περίπτωση ο Ηρακλής να μην αγωνιστεί πουθενά φέτος: «Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Και τώρα που μιλάμε, ο Ηρακλής δεν παίζει κάπου. Προσπαθούμε να κάνουμε ενέργειες για να παίξει κάπου».