- Bluearena - https://bluearena.gr -

Παπαδόπουλος κατά Καγιούλη!

«Έμαθα τι είπε ο κ. Καγιούλης, αλλά θα πρέπει να ενημερώσω ότι εμείς είχαμε πάρει από τον ίδιο μάνατζερ, τον Ζαφειρόπουλο τρεις παίκτες όλους κι όλους, που τους πληρώσαμε 10, 12 και 14 χιλιάδες ευρώ, το χρόνο, τον καθένα. Είναι λεφτά αυτά για να τα συζητάνε;

Όταν βγήκε η ομάδα, ζήτησα να ανανεωθούν τα συμβόλαια αυτών των παιδιών και κάποιοι άλλοι παίκτες συμφώνησαν με τον ίδιο μάνατζερ, αλλά αυτό ήταν δικό τους θέμα. Τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις τις έκανε όλες ο πρόεδρος, αφού δεν υπήρχε τεχνικός διευθυντής. Εγώ έδωσα όσα μπορούσα στον Ηρακλή, δούλεψα και έφερα αποτελέσματα».

«Ο Παπαθανασάκης μου είχε πει ότι ο Καγιούλης είναι δικός του άνθρωπος και ότι θα μιλούσα πλέον με εκείνον, όταν ήμασταν στη Superleague, αλλά αποτελεί μεγάλη έκπληξη για μένα το γεγονός ότι ενώ είχαμε συμφωνήσει το μπάτζετ της ομάδας να είναι ακριβώς το τηλεοπτικό συμβόλαιο, δεν πληρώθηκε κανένας και μπήκε η ΠΑΕ τόσα εκατομμύρια ευρώ «μέσα», όπως λένε όλοι. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη, το οποίο το ξέρουν ο Παπαθανασάκης, ο Καγιούλης και ο λογιστής…».