Νέα τοποθέτηση του ιδρυτικού σωματείου για Γ’ Εθνική

Νέες διευκρινίσεις δίνει το ιδρυτικό σωματείο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά:

«Την Παρασκευή το πρωί μας ζητήθηκε από την οικογένεια του Ηρακλή και από μεγάλη μερίδα του κόσμου να δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα μιας και θα έπρεπε να υπάρχει και μια εναλλακτική πρόταση για “παν ενδεχόμενο” όσον αφορά την πρόταση συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων μιάς και ο Ηρακλής πρέπει να αγωνιστεί κάπου φέτος.

Έτσι λοιπόν και συναισθανόμενοι τον κίνδυνο αλλά και σεβόμενοι πλήρως την ιστορία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε να δώσουμε την προοπτική αυτή σαν λύση στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδος.

Καταθέσαμε όλα τα χαρτιά που μας ζητήθηκαν όπως και το παράβολο ύψους 500 ευρώ και το παραχωρητήριο του Καυτανζόγλειου προς χρήση του γηπέδου, έχοντας αναλάβει με προσωπικό κόστος και προσωπικές υπογραφές την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα και πλέον περιμένουμε την απάντηση από την ΕΠΟ για την αποδοχή ή μή για την συμμετοχή μας όπως και τον ορισμό μας στην σημερινή κλήρωση.

Σε καμία όμως των περιπτώσεων δεν είμαστε εμείς που θα σηκώσουμε στις πλάτες μας το βάρος της δημιουργίας ομάδας και δεν είμαστε αυτοί που θα σηκώσουμε τα οικονομικά βάρη αυτού του εγχειρήματος.

Επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι στην περίπτωση που αναλάβει κάποιος ή ομάδα επιχειρηματιών την ομάδα θα υπάρξει άμεση παραίτηση του Δ.Σ. του Ιδρυτικού Σωματείου και ο άνθρωπος αυτός ή ομάδα επιχειρηματιών θα αναλάβει την διοίκηση του Ιδρυτικού Σωματείου αλλά και την ευθύνη για την δημιουργία ομάδος και αποπληρωμής αυτής όπως και όλα τα γενόμενα χρέη της χρήσης στην Γ Εθνική που θα προκύψουν.

Για να είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι προς όλους η κίνηση μας αυτή δεν έγινε για να αποτελέσουμε ούτε το εξιλαστήριο θύμα του κόσμου ούτε η κολυμπήθρα του Σιλωάμ προς τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 όσον αφορά τις οφειλές του αλλά και τα εγκληματικά λάθη του στην ΠΑΕ.

Το ερασιτεχνικό σωματείο δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ και για το εγχείρημα αυτό δεν μας βαραίνει σαν σωματείο έως και την Β Εθνική κανένα από τα χρέη της ΠΑΕ.

Επίσης η κίνηση μας αυτή θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την πρόταση συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και εάν αυτό αποφασιστεί από την Γενική Συνέλευση εμείς δεσμευόμαστε να μην κατεβάσουμε την ομάδα στο πρωτάθλημα και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια αλλά και την απόφαση του κόσμου του Ηρακλή.

Επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε μέλος του Δ.Σ. του Ιδρυτικού Σωματείου μίλησε με παράγοντα άλλης ομάδος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είτε για εξαγορά νέου ΑΦΜ είτε για συγχώνευση είτε για απορρόφηση και είναι άξιον απορίας πως εν αγνοία μας κάποιοι κάνουν συζητήσεις με ομάδες ή κάποιοι αθρογραφούν μέσω πηγών σχετικά δημοσιεύματα.

Τέλος θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές του Συλλόγου ότι ο χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά και τα περιθώρια έχουν στενέψει οπότε καλό είναι εντός της εβδομάδος να έχει τελειώσει η διαδικασία και να έχει παρθεί η απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή Και είτε να υπάρχουν ξεκάθαρες κουβέντες από την πλευρά της συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων είτε να βγούν μπροστά οι άνθρωποι που μας προέτρεψαν ώστε να ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά ένα από τα δύο υπαρκτά σενάρια για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top