Κουπόνια δικαστικών εξόδων από την Α.Θ. 10

Η ανακοίνωση της Α.Θ. 10 για τα κουπόνια δικαστικών εξόδων…

Διάφορα, Επικαιρότητα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Θ. 10:

Σε έναν ΗΡΑΚΛΗ που βάλλεται από παντού, πρώτος στόχος των εχθρών του συλλόγου είναι να εξοντώσουν την ασπίδα του. Αυτή η ασπίδα στον ΗΡΑΚΛΗ είναι ο κόσμος του. Αυτός που δε λύγισε ποτέ και ήτανε στα δύσκολα πάντα εκεί.

Φορτώνοντας δικαστήρια και παρών στον κόσμο πίστευαν πως θα μας τελείωναν έτσι απλά. όταν όμως κατάλαβαν πως αυτό δεν μας πτοεί αλλά αντίθετα μας πεισμώνει να παλεύουμε σε συνεχή διάρκεια και να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας σε όποιον διώκεται επείδη αγάπαει καιπροστατεύει τα ιδεώδη του συλλόγου, τότε η καταστολή τους ξεπέρασε κάθε όριο.

Τα μυαλά τους πλέον θολωμένα στέλνουν δικαστήρια ακόμα και σε παίδια επειδή μπορεί να πίνουν μπύρα απέναντι από το γήπεδο 3 και 4 ώρες πριν τον αγώνα. Με την ηλίθια δικαιολογία ότι μπορεί(!!!) να τα χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση επεισοδίων.

Η εντεταλμένη δουλειά τους πλέον έγινε μίσος απέναντι σε όποιον μάχεται για τα ιδεώδη του συλλόγου και το να είσαι ΗΡΑΚΛΗΣ δηλώνει ποινικοποίηση.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε έτοιμοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την απελευθέρωση ολόκληρου του συλλόγου και θα τον προστατεύουμε από όσους θέλουν να τον καταστρέψουν.

Επειδή η καταστολή είναι μεγάλη και τα δικαστήρια συνεχή, τυπώσαμε κουπόνια ώστε να δημιουργήσουμε ταμείο αλληλεγγύης για δικαστικά έξοδα. Το κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης είναι στα 2 ευρώ και πρέπει να τα εξαντλήσουμε ΟΛΑ.

Δε θα αφήσουμε κανέναν μόνο του στα χέρια τους. Θα μαχόμαστε για τον ΗΡΑΚΛΗ και θα γεμίζουμε τις αίθουσες δικαστηρίων ΄ποτε αυτό χρειαστεί.

Υγ. 1 : ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Υγ. 2 : Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top