Δρακόπουλος: “Θα συμμετέχω οικονομικά μόνο στη λύση των Αμπελοκήπων”

Ξεκάθαρος ήταν όσον αφορά τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή ο Θόδωρος Δρακόπουλος…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά όσα είπε στον “Αrena fm”:

«Δεν συμμετέχω οικονομικά σε περίπτωση που αποφασιστεί να πάρει μέρος η ομάδα του Ηρακλή στη Γ΄ εθνική με το ΑΦΜ του Ιδρυτικού σωματείου από την Κατερίνη, γιατί θεωρώ ότι θα πετάξω τα λεφτά μου. Κατ΄ αρχάς δεν θα βγει η ομάδα και θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό, αφού η πιθανή άνοδος θα φέρει και πάλι πίσω τα χρέη του Παπαθανασάκη, άρα για ποιο λόγο να βάλουμε τα λεφτά μας;», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύω στη λύση του Ηρακλή Αμπελοκήπων, όπου θα συνδιοικήσουμε με τους ανθρώπους έως τη Β΄ εθνική, θα βάλουμε κάποιους δικούς μας στο συμβούλιο και τουλάχιστον τα λεφτά που θα μπουν, θα πιάσουν τόπο. Από τις εισπράξεις μόνο θα βγει όλη η χρονιά και εάν χρειαστούν χρήματα, όσα χρειαστούν, θα τα βάλω εγώ και ο κ. Αντωνέλης. Αυτό το διαβεβαιώνω, άρα ας πάρει την απόφαση η γενική συνέλευση για να προχωρήσουμε σε μια λύση. Πρέπει να πάμε ή στους Αμπελόκηπους ή να πάρουμε άλλο ΑΦΜ, όχι του Ιδρυτικού που κουβαλάει τα χρέη του Παπαθανασάκη, εκτός εάν βρήκαν κάποιον να πετάξει 2 εκατομμύρια ευρώ, που θα χρειαστούν μέχρι την Superleague. Θα είναι προσπάθεια αυτοκτονίας αυτό και κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει
με τον Παπαθανασάκη, εάν θα εξαφανιστεί στο εξωτερικό ή εάν κρυφτεί και δεν μπορούν να τον βρουν. Ποιος μου λέει ότι αυτά τα χρέη δεν θα πάνε στα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ηρακλή;»

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top