Χάγκαν: “Ο Ηρακλής να ξεκινήσει από το μηδέν”

Απογοητευμένος για την κατάσταση του Ηρακλή ο Εμπεν Χάγκαν, ζητάει ολοκληρωτική επανεκκίνηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή , Εμπεν Χάγκαν, ο οποίος έδωσε την δική του άποψη για την κατάσταση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι “κυανόλευκοι” αλλά και για το τι θα πρέπει να κάνει ο Ηρακλής για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή: «Το θέμα είναι ότι πέρυσι ξεκίνησαν τα προβλήματα και έπρεπε ο κόσμος του Ηρακλή να έχει προβλέψει τα πράγματα, να έχει κάνει τις κινήσεις του πιο νωρίς».

Για τις λύσεις που υπάρχουν: «Με τον Κατσαμπή που μίλησα η λύση είναι το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων, για μένα ιδανική λύση είναι να ξεκινήσει από το μηδέν. Ας υπάρξει υπομονή 4-5 χρόνια αλλά να είναι ένας κανονικός Ηρακλής. Δεν μπορεί να είναι Ηρακλής και ΑΕ Ποντίων. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε φέτος, είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και θα έπρεπε να το έχουν προβλέψει. Οι Ηρακλειδείς απομακρύνονται γιατί μπορεί να αγαπάνε την ομάδα αλλά όλη την ώρα παίρνουν πίκρες. Τουλάχιστον θα μπορούσε να λειτουργήσει η ακαδημία και ας μην υπήρχε η πρώτη ομάδα. Αν δεν υπάρχει η ακαδημία δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχει υποδομές και στους φιλάθλους ο Ηρακλής, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν ούτε φίλοι του Ηρακλή εδώ που την έφτασαν την ομάδα. Πρέπει να υπάρχει η ακαδημία, κάποια παιδιά μπορούν να γίνουν επαγγελματίες, κάποια άλλα όμως μπορούν να γίνουν μελλοντικοί φίλαθλοι του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top