Την Τετάρτη (20/9), στην Καρδίτσα, για τη συνέχεια στο Κύπελλο…

Με τον ΑΣ Καρδίτσας στη θεσσαλική πόλη θα κοντραριστεί για τη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου ο Ηρακλής, μετά το άνετο πέρασμα από την έδρα του Τρίτωνα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Επόμενος σταθμός στη φετινή πορεία της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, η Καρδίτσα. Και το νέο τεστ θα είναι πιο αξιόπιστο από την πρώτη επίσημη δοκιμασία, που αφορούσε στο άνετο πέρασμα από το κλειστό του Στρέφη απέναντι στον Τρίτωνα της Β΄ Εθνικής.

Και θα είναι πιο αξιόπιστο, καθώς οι Καρδιτσιώτες φέτος θα αγωνιστούν στην Α2 (έχοντας πετύχει την άνοδο από τη Β΄ Εθνική, την περασμένη περίοδο) και – εφόσον η… «αβάντα» των αρμοδίων φορέων στον Πανιώνιο πιάσει τόπο – ο «Γηραιός» θα κληθεί να τους αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα. Πρόκειται δηλαδή για μια διαφορετικού επιπέδου – και ως εκ τούτου πιο ενδιαφέρουσα – δοκιμασία.

Την Τετάρτη στο ΔΑΚ Καρδίτσας

Η ομάδα της Καρδίτσας επικράτησε στην Κόρινθο του τοπικού Κ.Α.Ο. με τελικό σκορ 64-72 και κατέκτησε την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου.

Με βάση τον προγραμματισμό, που προέκυψε από την κλήρωση, θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στην έδρα της, το Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καρδίτσας, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 17:00.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top