- Bluearena - https://bluearena.gr -

Παρόντες παντού για παν ενδεχόμενο

Καλυμμένοι ηθικά απέναντι στον κόσμο αλλά και αγωνιστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενόψει της νέας χρονιάς, αποφάσισαν να είναι οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου.  Είτε σήμερα είτε το αργότερο τη Δευτέρα οι κυανόλευκοι θα δηλωθούν όπου είναι «εφικτό», σε όποια κατηγορία δηλαδή μπορούν να αγωνιστούν. Ανεξαρτήτως προβλημάτων, αγκυλώσεων ή ερωτηματικών που μπορούν να δημιουργηθούν. Οπερ σημαίνει ότι οι επιλογές παραμένουν τρεις, η δήλωση συμμετοχής στο Γ’ τοπικό της ΕΠΣΜ, αυτή στη Γ’ Εθνική και φυσικά υπάρχει και ο «δρόμος» της συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που παραμένει ανοιχτός, όχι όμως και «στρωμένος με ροδοπέταλα».

Οι δε, φίλοι της ομάδας όπως φάνηκε και στη γενική συνέλευση της Δευτέρας δείχνουν να είναι διχασμένοι και «διασπασμένοι», αφού κάθε μία εκ των προαναφερθέντων λύσεων έχει τους υποστηρικτές της. Δίχως να υπάρχει ξεκάθαρη τάση προς μία πλευρά.

Ουσιαστικά λοιπόν ο Ερασιτέχνης Ηρακλής μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται πλέον στη διοίκησή του θέλει να δηλωθεί η ομάδα παντού, και ο κόσμος στη γενική συνέλευση της Δευτέρας να αποφασίσει σε ποια κατηγορία θα εκκινήσει ο Ημίθεος. Αλλωστε τα χρονικά περιθώρια έχουν εξαντληθεί, με τον Γυμναστικό να είναι δεδομένο ότι θα τηρήσει την «αρχή της ουδετερότητας», αρνούμενος να προτείνει ή να επιλέξει.