Μητιντζής: “Ακριβή λύση το Καυτανζόγλειο για τον Ηρακλή”

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Καυτανζόγλειου μίλησε για την μελλοντική χρήση του σταδίου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής του Καυτανζόγλειου, Απόστολος Μητιντζής, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του γηπέδου από τον ΗΡΑΚΛΗ καθώς και για την επικείμενη συνεργασία του σταδίου με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πότε ενημερώθηκε από τον ΠΑΟΚ που θέλει να παίξει στο Καυτανζόγλειο: «Εχει μια βδομάδα που μιλήσαμε και ενημερώθηκα για αυτό. Εχουμε μιλήσει, έχω ενημερώσει και με την ΓΓΑ γιατί είναι σε εργασίες το στάδιο και δόθηκε η άδεια για να γίνει ο αγώνας. Οι εργασίες αφορούν τον αγωνιστικό χώρο, για να μην επιβαρυνθεί άλλο».

Για την πιθανότητα οριστικής χρησιμοποίησης του Καυτανζογλείου από τον Δικέφαλο: «Εχουμε συζητήσει με τον ΠΑΟΚ πριν 1,5 χρόνο για αυτό το θέμα. Ηταν περισσότερο μια διερευνητική επαφή γιατί και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες για το στάδιο. Τώρα αναζωπυρώθηκε το θέμα λόγω της κακής κατάστασης του χόρτου στην Τούμπα».

Για την κατάσταση του Ηρακλή: «Εχουμε δώσει παραχώρηση στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για να μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση. Είναι θέμα οικονομικό, μια ομάδα που θα παίζει στα ερασιτεχνικά θα είναι δύσκολο να παίζει στο Καυτανζόγλειο, είναι μια ακριβή λύση».

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top