Παπαϊωάννου: «Ξεκάθαρη και διάφανη λύση»

Μίλησε και για… πάρτι που προηγήθηκε στον Ηρακλή ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το θέμα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, τα λεγόμενα και την άποψη του κ. Κυρίτση και την κατάσταση του συλλόγου του Ηρακλή.

Για την επιφυλακτικότητα που διακρίνεται στο θέμα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Καταρχάς έγινε μια συζήτηση πριν από καιρό. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, για το αν θα γίνει η συγχώνευση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Απλά οι γνώμες που υπάρχουν από τον κόσμο, είναι λόγω του ότι υπάρχει μια ανησυχία και αυτό είναι το πιο υγιές αυτή τη στιγμή, γιατί δεν μπορεί να παρθεί μια απόφαση τόσο σημαντική, καθώς είμαστε σε οριακό σημείο. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή, ρεαλιστική λύση και όχι αυτή που επιθυμεί ο καθένας».

Για τον κ. Κυρίτση και την αίσθησή του πως αυτή η συνεργασία μπορεί να μην καταλήξει θετικά: «Αυτό που είπε ο κ. Κυρίτσης είναι μια γνώμη και είναι σοβαρή. Από την άλλη μεριά όμως, δεν μπορούμε να προδικάζουμε πράγματα τα οποία δεν έχουμε ακόμα συζητήσει. Κάποια στιγμή θα καθίσουμε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο του Ηρακλή Αμπελοκήπων και εκεί θα συζητήσουμε ρεαλιστικά. Βγήκε ο κ. Ραπτόπουλος και είπε πως βάζει κάποια χρήματα και να πάμε να γίνουμε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων. Δεν σημαίνει επειδή είπε αυτός ή ο Λάκης ή ο Κώστας και ο οποιοσδήποτε ότι θα γίνει αυτό. Ο κόσμος θα αποφασίσει! Δεν βάζουμε το μαχαίρι στον λαιμό σε κανέναν. Εάν δεν είναι όλα ξεκάθαρα και διάφανα δεν θα γίνει τίποτα».

Για τα λεγόμενα του κ. Κυρίτση πως ενώ θα βάζουν τα λεφτά ο Δρακόπουλος και ο Αντωνέλης, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων δεν μας έχει ξεκαθαρίσει αν θα κάνουμε κουμάντο: «Προχώρησε πάρα πολύ ο Γιώργος. Το να βάζει άλλος τα λεφτά και να κάνω κουμάντο εγώ και ο Κυρίτσης δεν είναι θέμα δικό μας. Αν δεν πειράζει τον Δρακόπουλο και τον Αντωνέλη, τους υπόλοιπους δεν τους πέφτει λόγος. Δηλαδή θα μπούμε στην τσέπη του κάθε Δρακόπουλου; Αυτή τη στιγμή όποιος μπορεί να συνδράμει και να βάλει κάτι, ας βάλει. Όλα αυτά που λέει ο Γιώργος είναι σοβαρά και τα επικροτώ και θα τα συζητήσουμε στο ΓΣ. Αυτή τη στιγμή το 15μελές μπήκε για κάποιο σκοπό και να τρέξει κάποια πράγματα του συλλόγου που είναι υπερχρεωμένο. Εμείς δεν είμαστε κάποια ομάδα παραγόντων που θέλουμε να πάρουμε την ομάδα. Εγώ είμαι ένας από τους φίλους του Ηρακλή. Στο ΓΣ του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια έγινε πάρτι οικονομικό. Ο καθένας έμπαινε και έκανε ότι γούσταρε και φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Για το ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να δηλώσει συμμετοχή στην Γ Εθνική: «Δεν το γνωρίζω και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Ο καθένας μπορεί να φέρει μια ρεαλιστική πρόταση, σε όποια κατηγορία και να παίξουμε. Εγώ έχω επιθυμία να κάνω πολλά πράγματα, αλλά δεν μπορώ. Ακόμα δεν έγινε η συνάντηση και δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα. Θα γίνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο του Ηρακλή Αμπελοκήπων και αν βγει κάτι θετικό θα το θέσουμε στην Γενική Συνέλευση. Αν είναι κάτι αρνητικό, θα τους πούμε γεια σας και θα φύγουμε. Έπειτα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας πάρει τις αποφάσεις που θέλει να πάρει. Δημοκρατία έχουμε και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top