- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Μπάιρον Φέργκιουσον είναι ο «εξαιρετικός ξένος κεντρικός»…

Ο δίμετρος 29χρονος κεντρικός, Μπάιρον Φέργκιουσον, με το εξαιρετικό πέρασμά του από τον Φοίνικα Σύρου προ διετίας (έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος διεκδικώντας την κατάκτηση του τροπαίου με τη νησιωτική ομάδα), είναι η επιλογή του Ηρακλή για τη θέση του βασικού κεντρικού και είναι, πράγματι, πρώτης γραμμής.

Ο αθλητής από τις Μπαχάμες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε επέλθει εδώ και πέντε περίπου μέρες, όταν στις 9 Σεπτεμβρίου, με σχετική ανάρτησή της η BlueArena «φωτογράφιζε» την περίπτωσή του:

«…Κατέληξαν στην επιλογή ενός ικανότατου ξένου κεντρικού, με εντυπωσιακό πέρασμα από την Ελλάδα σε… παρελθόντα χρόνο, ο οποίος διαθέτει τα προσόντα να ενισχύει την ομάδα στη συγκεκριμένη θέση και να αξιοποιήσει – ως ικανότατος… «πρωτοχρονίστας» – την υψηλού επιπέδου παρουσία Προύσαλη στην πάσα.

Πρόκειται για όνομα που δεν έχει γραφτεί, μέχρι στιγμής και δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί από τη BlueArena, όπως δεν αποκαλύφθηκε κανένα από τα ονόματα των παικτών που ήρθαν στον νέο Ηρακλή αυτό το καλοκαίρι, λόγω σεβασμού στην ιδιαιτερότητα των συνθηκών. Το θέμα είναι ως δημοσιογραφικό ΜΜΕ του Ημίθεου να συμβάλλουμε στη δυσχερέστατη προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης, οι οποίοι με μπάτζετ, που για άλλες διοικήσεις θα σήμαινε «λουκέτο» στο Τμήμα, εκείνοι, αντιθέτως, δημιουργούν ένα αξιοπρεπέστατο και φιλόδοξο ρόστερ και όχι να επιδείξουμε σπουδή για… «αποκαλύψεις». Αυτές είναι για άλλες εποχές και άλλες καταστάσεις, αν έρθουν με το καλό…».

Πλέον, αναφερόμαστε στην περίπτωση Φέργκιουσον ονομαστικά, καθώς ήδη δημοσιοποιήθηκε από άλλες πηγές στο διαδίκτυο, όπως επιβάλλονταν να συμβεί, μέσα από την απόφασή μας να τηρήσουμε έναν «κώδικα σιωπής και προστασίας», όσον αφορά στη σκληρή προσπάθεια των ανθρώπων του «κυανόλευκου» βόλεϊ να προσελκύσουν παίκτες με υψηλή αγωνιστική αξία , υπό ακραία αντίξοες οικονομικές συνθήκες…