«Δε θα γίνει παραμάγαζο»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Κυρίτσης στο Metropolis 95,5.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το μέλος της νέας διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής, Γιώργος Κυρίτσης, και αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα του μέλλοντος της ποδοσφαιρικής ομάδας και την πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας συνεργασίας με την ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνεργασία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Από την πρώτη στιγμή ήμουν επιφυλακτικός. Δεν έχουμε την καθαρή και επίσημη τοποθέτηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η αίσθηση που έχω είναι ότι δεν παραδίδουν το σωματείο τους στην οικογένεια του Ηρακλή για τους δικούς τους λόγους. Πιθανόν να σκέπτονται τα χρέη του ΓΣ Ηρακλής, να φοβούνται αν το σωματείο τους θα συνεχίσει να είναι καθαρό όπως είναι τώρα. Η αίσθηση που έχω είναι πως αυτό που λένε είναι καλώς να έρθει ο Δρακόπουλος να χρηματοδοτήσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, καλώς να έρθουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή να υποστηρίξουν την ομάδα να ανεβεί στη Γ’ Εθνική, όμως, τη διοίκηση θα την ασκούν αυτοί. Κατά την άποψή μου δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Με αυτόν τον τρόπο ο Ηρακλής γίνεται παραμάγαζο του Ηρακλή Αμπελοκήπων και δεν θα ήθελα να γίνει αυτό το πράγμα».

Για τη λύση που προκρίνει ο ίδιος: «Από ότι πληροφορήθηκα γίνεται προσπάθεια από το ιδρυτικό σωματείο στη Γ’ Εθνική και από εκεί και πέρα αν μπορούν οι άνθρωποι να το τρέξουν. Πρέπει να τροποποιηθεί ο αθλητικός νόμος όπως έγινε πρόσφατα για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν πριν τη σεζόν 2016-17. Ελπίζοντας με τις πιέσεις και να δει η πολιτική ηγεσία πως δεν μπορεί να ισχύει αυτό φωτογραφικά για κάποιες ομάδες αλλά για όλους. Αυτό που θέλουμε είναι να αναγεννηθεί ο ΓΣ για να έχουμε φωνή και να εκφράσουμε την άποψή μας. Στη συνάντηση που θα γίνει με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ο ΓΣ θα έχει τη δική του άποψη. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε αρκεί να μιλάμε για μια συμφωνία καθαρή και, βέβαια, να λειτουργεί προς όφελος του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top