Κυρίτσης: «Ήρθε η ώρα να πατήσουμε στα πόδια μας»

Για την προσπάθεια του Γ.Σ Ηρακλή μίλησε ο Γιώργος Κυρίτσης

Ο Γιώργος Κυρίτσης μέλος της προσωρινής δεκαπενταμελούς διοίκησης του Γ.Σ Ηρακλή, μίλησε στον ArenaFM 89,4

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Και οι 15 βάζουμε… το κεφάλι μας στον ντορβά, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε και πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι αξίζει αυτή η προσπάθεια. Πρέπει να πιέσουμε τους υπουργούς, ότι είμαστε αποφρασμένοι σε αυτό που πάμε να κάνουμε. Οι δυο νομικοί που τρέχουμε αυτή την διαδικασία , μπήκαμε μπροστά και όλοι οι έφοροι των τμημάτων συμμετέχουν στην νέα διοίκηση του Ηρακλή».

Οι επόμενες κινήσεις ποιες θα είναι;

«Οι επόμενες κινήσεις θα έχουν να κάνουν με το σοβαρό θέμα που έχει ο Γ.Σ. και είναι τα χρέη του. Πρέπει να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε από τα χρέη και πως θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός, μετά το μπλοκάρισμα του ΑΦΜ, για να μπορέσει το σωματείο να έχει έσοδα. Το δεύτερο το οποίο ήδη τρέχει, είναι η ιστορία με το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για την περίπτωση του Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και αυτό φάνηκε στην τελευταία γενική συνέλευση όπου δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση. Έχουμε μείνει με ένα τεράστιο ερωτηματικό. Δεν είμαι αρνητικός αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι κατηγορηματικός. Λέει μέχρι να δημιουργηθεί ΠΑΕ , δεν σας παραδίδω το σωματείο. Όταν θα ιδρυθεί η ΠΑΕ , το Ιδρυτικό Σωματείο της ΠΑΕ, δεν είναι ο Γ.Σ Ηρακλής, αλλά θα είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων».

Αναφορικά με την περίπτωση αγοράς ΑΦΜ: «Δεν μπορεί να αγοραστεί ΑΦΜ. Ας πατήσουμε πρώτα στα πόδια μας , να δούμε και ποιοι θα είναι οι χρηματοδότες του Γ.Σ. και αν θα υπάρχουν γιατί εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουμε όλο αυτό το εγχείρημα».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top