“Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρουμε”

Οι δηλώσεις του Κώστα Τότσιου για τα μέχρι στιγμής δεδομένα στον μπασκετικό Ηρακλή

Ηρακλής, Μπάσκετ

Για την φετινη προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλη αναφέρθηκε ο Κώστας Τότσιος, όπως επίσης και για τις αρνητικες εξελίξεις που υπάρχουν στην ποδοσφαιρική ομάδα και τόνισε:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με το θέμα του Πανιωνίου.  Υπάρχει περίπτωση να δηλώσει κώλυμα στην Α1, ο Ηρακλής είναι ο πρώτος επιλαχών, εμείς ήδη δουλεύουμε για να καταφέρουμε κάποια πράγματα, για να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρυσι, να βγει ο Ηρακλής στην Α1, αυτός είναι ο στόχος μας, για αυτό δουλεύουμε και θέλω να πιστεύω ότι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρουμε».

-Για το πως αντέδρασε αυτός και οι συμπαίκτες του όταν έμαθαν τα δυσάρεστα νέα για την ποδοσφαιρική ομάδα:  

«Ναι, το μάθαμε μέσα στο λεωφορείο καθώς ερχόμασταν στις Σέρρες. Το συζητήσαμε με τα παιδιά. Στον Ηρακλή κατά  έναν περίεργο τρόπο όλα τα τμήματα του είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Δηλαδή, άσχετα αν είναι μπάσκετ , βόλεϊ ή μπάσκετ, τα τμήματα του έχουν επικοινωνία και οι αθλητές έχουν σχέση μεταξύ τους και το τι συμβαίνει σε ένα τμήμα και μας επηρεάζει και γίνεται θέμα συζήτησης και η αλήθεια είναι ότι στεναχωρηθήκαμε για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top