Παράταση αγωνίας για την τελική απόφαση

Μετά τη σημερινή γενική συνέλευση στο Κατσάνειο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με μεγάλη παρουσία φίλων της ομάδας που γέμισαν ασφυκτικά το Κατσάνειο, πολλούς ανθρώπους της οικογένειας αλλά δίχως «χειροπιαστό» εν τέλει αποτέλεσμα κύλησε η  γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ηρακλή. Ουσιαστικά υπήρξε παράταση αγωνίας για το επόμενο βήμα, την «επόμενη ημέρα» του ποδοσφαιρικού τμήματος που μονοπώλησε φυσιολογικά τη συζήτηση. Η μοναδική πρόταση που συζητήθηκε εκ νέου ήταν αυτή που αφορά τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και πιθανή συγχώνευση, πρόταση όμως που (και) χθες αποδείχθηκε ότι περιλαμβάνει αρκετές ασάφειες και κυρίως νομικές δικλείδες που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Η μεγάλη αγωνία του κόσμου είναι η αποφυγή ανάλογων καταστάσεων και φυσικά εξέλιξης με την προ πενταετίας ιστορία με την ΑΕ Ποντίων και πώς μπορεί να λειτουργήσει θετικά το συγκεκριμένο εγχείρημα. Αυτό που αποφασίστηκε εν τέλει είναι ξεκαθαρίσει το όλο…Πισ project εντός της εβδομάδας, ακόμη και με συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή Αμπελοκήπων και την επόμενη Δευτέρα πιθανότατα να παρθεί η οριστική απόφαση από τον κόσμο του Ηρακλή.

 

Δρακόπουλος: «Πρότασή μου είναι οι Αμπελόκηποι»

Την πεποίθησή του ότι μπορεί να αναλάβει το οικονομικό βάρος σε περίπτωση συγχώνευσης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τη συμμετοχή του Ηρακλή στην Α1 ΕΠΣΜ, επανέλαβε  ο Θόδωρος Δρακόπουλος.

«Πιστεύω στον κόσμο της ομάδας, το ζήσατε πέρυσι. Οι σύλλογοι πρέπει να διοικούνται από τους φιλάθλους τους. Πρότασή μου είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων. Είναι μία καθαρή ομάδα, νοικοκυρεμένη, καλή και εντός Θεσσαλονίκης. Αν συμφωνήσουμε έχουμε 2-3 βετεράνους που μπορούν να αναλάβουν το αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς (σ.σ. προφανώς εννοούσε χωρίς να κατονομάσει τον Χρήστο Αντωνέλη) μπορούμε να στηρίξουμε οικονομικά. Βγαίνω μπροστά γιατί μου το ζήτησαν φίλοι της ομάδας, όπως ο κ. Ατματζίδης που αποτελεί για μένα πρότυπο. Εάν υπάρξει συμφωνία θα κάνουν συνέλευση οι Αμπελόκηποι και την επόμενη ημέρα η ομάδα θα λέγεται Ηρακλής Θεσσαλονίκης.  Με 100.000 ευρώ η ομάδα ανεβαίνει τρένο, ενώ με 300.000 στη Γ’ Εθνική κάνεις το ίδιο».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top