«Καταστροφή αν δεν παίξουμε κάπου»

«Ελπίζουμε σύντομα να έχει διοίκηση ο Γ.Σ. και να μη χάσουμε τη χρονιά»

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 σχετικά με την πρωτοβουλία-πρότασή του για την απορρόφηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων στην προοπτική συνέχειας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Όπως τόνισε, αν δεν αγωνιστεί κάπου φέτος ο Ηρακλής θα πρόκειται για καταστροφή και κατέδειξε ως ιδανική λύση αυτή του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνεργασία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Η μοναδική λύση είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις, αλλά η καλύτερη είναι αυτή για μένα. Υπάρχει η λύση να παίξουμε στη Γ’ Εθνική που χρειάζονται πολλά λεφτά και αν ανεβούμε θα κουβαλάμε τα χρέη. Κάποιοι λένε ότι οι κυβερνήσεις θα σβήσουν τα χρέη τα επόμενα χρόνια, όμως, εγώ δεν μπορώ να βασίζομαι στο τι θα κάνουν οι πολιτικοί τα επόμενα χρόνια, ούτε τους εμπιστεύομαι. Υπάρχει και η λύση του γ’ τοπικού».

Για την άποψη κάποιων να μην κατέβει φέτος σε κανένα πρωτάθλημα: «Αυτή η άποψη μάλλον θεωρεί τον Ηρακλή σαν ένα χωράφι που θα κάνει αγρανάπαυση για τα επόμενα χρόνια. Θα είναι καταστροφικό για μένα αν δεν παίξει κάπου ο Ηρακλής φέτος».

Για τη λύση της συνένωσης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Μια άλλη λύση, αλλά θα μας πάρει επιπλέον δύο χρόνια. Ποιος ο λόγος, επομένως; Τον Ηρακλή Αμπελοκήπων τον έχουν κάνει Ηρακληδείς, είναι μια καθαρή ομάδα και μας τη δίνουν εν λευκώ. Για ποιον λόγο να περιμένουμε 2-3 χρόνια επιπλέον; Συν του ότι έχει μια καλή ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει από μόνη της την άνοδο. Με τη βοήθειά μας θα καταφέρει να ανεβεί τρένο στη Γ’ Εθνική. Νομίζω ότι τα θετικά της πρότασης αυτής είναι περισσότερα από το να ξεκινήσουμε μόνοι μας από το γ’ τοπικό. Πέραν της υπερηφάνειας που θα νιώσουμε ότι ξεκινάμε μόνοι μας χωρίς το άρμα κάποιου άλλου δεν υπάρχει άλλο θετικό».

Για το αν θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και μετά την άνοδό της στη Γ’ Εθνική: «Φυσικά και θα βοηθήσω».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Θα συσταθεί επιτροπή που θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Ηρακλή Αμπελοκήπων για το πώς θα γίνουν τα διαδικαστικά. Αναμένουμε στο ακουστικό μας. Το ξεκίνημα από μόνοι μας προϋποθέτει να υπάρχει ΓΣ. Ποιος θα είναι στη διοίκηση; Υπάρχουν διάφορα ερωτήματα. Ελπίζουμε να έχει διοίκηση σύντομα, όμως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος που θα κάνει αίτηση στην ΕΠΣΜ για το γ’ τοπικό. Μέχρι να συγκροτηθεί η νέα διοίκηση και να συζητήσουν οι άνθρωποι, φοβάμαι ότι θα χάσουμε και τη χρονιά. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα το θέμα, ειδάλλως θα έχουμε πρόβλημα. Προσωπικά θεωρούσα ότι θα τελειώναμε χθες, όμως, θέλησε κάτι διαφορετικό ο κόσμος».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top