Ερωτηματικά, ασάφειες και νέα συνέλευση

Νέα συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα…

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο ίδιο σημείο. Η γενική συνέλευση της προηγούμενης Δευτέρας, έκλεισε με την προτροπή προς οποιαδήποτε πλευρά που θα έφερνε πρόταση προς συζήτηση-ψήφιση από το σώμα του Γ.Σ. Ηρακλής, να ήταν αναλυτική, να προέβλεπε νομικά τη διασφάλιση της πραγματοποίησής της και να είχε απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα που επρόκειτο να τεθούν. Η σημερινή γενική συνέλευση έκλεισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε και συζητήθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ημίθεου, είχε να κάνει με την πρόταση που παρουσίασε ο Θόδωρος Δρακόπουλος και την απορρόφηση-συνεργασία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Υπογραμμίστηκε από τον ίδιο και τους βετεράνους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κίνηση η αναγκαιότητα να συνεχίσει ποδοσφαιρικά να υπάρχει Ηρακλής, γεγονός στο οποίο άπαντες μεν συμφώνησαν, άπαντες μεν έχουν τη θέληση και την πρόθεση, αλλά με εύλογα ερωτήματα τα οποία τέθηκαν, αλλά οι απαντήσεις δεν ήταν ξεκάθαρες.

Σχετικά με τη δυνατότητα πραγματοποίησης της επικείμενης απορρόφησης, το πλάνο, τα δεδομένα που υπάρχουν, το τι ισχύει και τι όχι στη μελλοντική εξέλιξη της ομάδας σε ΠΑΕ, η έδρα της, ο τρόπος διοίκησης, οι πιθανές απαιτήσεις της άλλης πλευράς ήταν κάποια από τα ερωτήματα που δέχθηκε ο Θόδωρος Δρακόπουλος. Οι απαντήσεις δεν ήταν τουλάχιστον όλες ξεκάθαρες, δίχως αυτό να σημαίνει πως υπήρξε αρνητική προδιάθεση τόσο προς το εγχείρημα, πόσω δε μάλλον προς τον ίδιο, για τον οποίο ακόμη μια φορά υπογραμμίστηκε η συνεισφορά του στο μπασκετικό τμήμα, αλλά και η αναγκαιότητα να προστατευτεί και να μην προχωρήσει σε ανοίγματα που μπορούν να επηρεάσουν την προσπάθειά του στη νέα σεζόν με την ομάδα του μπάσκετ.

Το ερώτημα ως προς το αν θέλει ο κόσμος ή όχι να υπάρξει συνέχεια στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή έχει εύκολη απάντηση. Είναι ναι, αλλά είναι ένα ναι με προϋποθέσεις, με ξεκάθαρους στόχους, με πλάνο, με πρόβλεψη των νομικών και μη προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν και προεργασία για να αποφευχθούν δίχως να μπουν τρικλοποδιές.

Ως εκ τούτου οριστική απόφαση δεν πάρθηκε. Όπως και η προηγούμενη συνέλευση, έτσι και αυτή έκλεισε με την προτροπή κατάθεσης αναλυτικής πρότασης μέχρι την Παρασκευή και απόφαση περί αυτής την ερχόμενη Δευτέρα, αρκεί να είναι αναλυτική και να έχει απαντήσεις σε κάθε πιθανό ερώτημα. Αυτή η πρόταση, όπως και οποιαδήποτε άλλη μπορεί να κατατεθεί.

Γι’ αυτό τον λόγο θα υπάρξουν επαφές μεταξύ των ανθρώπων που έχουν πάρει την πρωτοβουλία να προχωρήσουν σ’ αυτό το εγχείρημα και τους ανθρώπους του Ηρακλή Αμπελοκήπων ώστε να την ερχόμενη Δευτέρα να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο χωρίς ερωτηματικά.

Την ίδια στιγμή ο Γ.Σ. περιμένει την έγκριση από το Πρωτοδικείο για την προσωρινή διοίκηση, γεγονός απαραίτητο, εκτός όλων των άλλων, και για το ποδοσφαιρικό ζήτημα.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top