- Bluearena - https://bluearena.gr -

Επιστρέφει τη χρήση της Μίκρας

Μια από τις πρώτες κινήσεις της… νέας προσπάθειας στο διετές νέο πλάνο του Σπύρου Παπαθανασάκη που δεν διήρκεσε τελικά ούτε καν ένα μήνα, ήταν να μεταβούν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μίκρα και να αλλάξουν τις κλειδαριές στις εισόδους!

Οι καταπληκτικοί… συμβουλάτορες του «Καναδού» που τον προέτρεπαν να συνεχίσει να διοικεί την ΠΑΕ που διέλυσε, αυτοί που ισχυρίζονταν πως ο Παπαθανασάκης για πλάκα έχει να διαθέσει 50 εκ. ευρώ για τον Ηρακλή και έχει μεγαλύτερες δουλειές, επιτιθέμενοι παράλληλα στον κόσμο του Ηρακλή (διαδικτυακά, γιατί μόνο έτσι μπορούν) ήταν πρωταγωνιστές της ιστορίας αλλαγής των κλειδαριών στη Μίκρα.

Όπως γνωστοποίησε χθες το Ιδρυτικό Σωματείο της ΠΑΕ δια στόματος Νίκου Βαφειάδη και Γιάννη Παπαδόπουλου, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση σε οποιαδήποτε υπογραφή ζητήσει ο Γ.Σ. Ηρακλής, η οποία θα λύνει τη σχέση των δύο πλευρών. Παράλληλα κατόπιν σχετικού ερωτήματος από τον Γιώργο Κυρίτση, υπογραμμίστηκε πως το Ιδρυτικό μετά και τη διάλυση της ΠΑΕ, επιστρέφει τη χρήση της Μίκρας στον Γ.Σ. Ηρακλής όπου και ανήκει.

Και όπως είχε εύστοχα σχολιάσει από τότε ο ΓκοτζΗΡΑ…