Κυρίτσης: «Με νηφαλιότητα, απόφαση για το μέλλον»

«Όχι σε απόφαση που θα ικανοποιεί το θυμικό και το σήμερα, αλλά θα εξυπηρετεί το μέλλον του Ηρακλή»

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Κυρίτσης, μέλος της 15μελους προσωρινής διοίκησης του Γ.Σ., τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 ενόψει της συνέχειας της γενικής συνέλευσης της Δευτέρας (11/09) με αποκλειστικό θέμα το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, δεν μπορεί να εκφραστεί μια άποψη έτσι απλά απερίσκεπτα. Τη Δευτέρα πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά με νηφαλιότητα και ψυχραιμία και να πάρουμε μια απόφαση που δεν θα ικανοποιεί απλά το θυμικό και το σήμερα. Πρέπει να λάβουμε μια απόφαση που θα βλέπει μακριά και θα εξυπηρετεί το μέλλον του Ηρακλή. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να προτείνω μια λύση. Έχουν ακουστεί διάφορες προτάσεις. Κατ’ αρχάς, δεν έχουμε επίσημη διαβεβαίωση πως η ΠΑΕ διαλύθηκε. Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις και ανάλογα να δράσει η οικογένεια του Ηρακλή. Ο ΓΣ είναι να πάρει μια απόφαση για το να δραστηριοποιήσει ξανά το ποδοσφαιρικό τμήμα που διαλύθηκε το 2012. Ακούστηκε, επίσης, η πρόταση του κ. Δρακόπουλου για συζήτηση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων».

Για το ποια λύση προκρίνει ο ίδιος είπε: «Πρέπει να δούμε όλες τις προτάσεις αλλά σε βάθος χρόνου. Δεν έχω αντίρρηση να συζητήσουμε με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Σε ποια κατεύθυνση και με ποιο βάθος; Θα διαλυθεί ο ερασιτέχνης Ηρακλής Αμπελοκήπων; Θα ενταχθούμε ως ποδοσφαιρικό τμήμα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων όπως έγινε με τους Πόντιους Κατερίνης; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που χρίζουν απάντησης. Μπορεί να γίνει αύριο; Θα πρέπει να λυθεί η σύμβαση με τους Πόντιους Κατερίνης. Αν κάποιοι νομίζουν πως όλα αυτά μπορούν να γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη λάθος ενημέρωση έχουν».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top