«Καλή δύναμη, θα σηκωθείτε ξανά!»

«Σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται μια ομάδα, αν έχει βαθιές ρίζες, δεν χάνεται και δεν μικραίνει»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η διάλυση της ΠΑΕ δεν σημαίνει και διάλυση του Ηρακλή. Η ουσία των εξελίξεων γίνεται αντιληπτή καθημερινά και σ’ όσους κινούνται εκτός Ηρακλή.

Οι οπαδοί του Εργοτέλη εξέδωσαν με τη σειρά τους ανακοίνωση στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Alternatives:

«Πιστοί στο δρόμο της οπαδικής αλληλεγγύης, στα λόγια και στη πράξη (και όχι το πρωί να συμπαραστεκόμαστε και το βράδυ να ακονιζουμε μαχαίρια) , εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους χιλιάδες φίλους του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ για τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα τους.

Μία από τις συνέπειες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι, οι Σύλλογοι να εξαρτώνται από τυχάρπαστους και μη, ιδιοκτήτες, που “σήμερα είναι και αύριο δεν είναι”. Όταν αποφασίζουν “να μην είναι”, παίρνουν στο λαιμό τους, συνήθως για αρκετά χρόνια μετά, την εκάστοτε ομάδα, αφήνοντας της χρέη, κακή φήμη, στίγμα.

Το βιωσαμε και εμείς πριν 2 χρόνια, το βιώνετε κι εσείς, θα το βιώσουν κι άλλοι.
Σαν σήμερα μάλιστα, 7 Σεπτέμβρη του 1967, πριν 50 χρόνια ακριβώς, η λαομίσητη χούντα, με προεδρικό διάταγμα έριχνε στα τοπικά τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, παρόλο που αγωνιστικά είχε κερδίσει επάξια τη θέση του στην Β’ Εθνική. Μια απόφαση που τον έκανε χρόνια να σηκώσει κεφάλι.

Ανάλογες περιπτώσεις ομάδων που δεν έπεσαν αγωνιστικά, αλλά για διάφορους άλλους λόγους, θα βρούμε πολλά. Το σίγουρο είναι ότι “πονάει” να έχεις κερδίσει κάτι μέσα στο γήπεδο και να στο αφαιρούν.

Ας βγάλουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα:

Οι φίλαθλοι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Μας ενώνει η ιδιαίτερη αγάπη που έχει ο καθένας για την ομάδα του.

Αντιθέτως, όλοι αυτοί που λυμαίνονται τον πάθος μας, είναι απέναντί μας, στον αθλητισμό και συνήθως στις ζωές μας.

Φίλοι Ηρακλειδείς, οι φίλαθλοι του ΕΡΓΟΤΕΛΗ είμαστε σίγουροι ότι θα σηκωθείτε ξανά! Γιατί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται μια ομάδα, αν έχει βαθιές ρίζες, δεν χάνεται και δεν μικραίνει. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
Venceremos».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top