Ποντίκης: «Στον κόσμο του ο Παπαθανασάκης»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος/ του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος άσος του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης και σχολίασε τις εξελίξεις με τη διάλυση της ομάδας, τη μεγάλη προσπάθεια της οικογένειας του Ηρακλή, τις ευθύνες Παπαθανασάκη αλλά και τις προτάσεις που θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (10/9).

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διάλυση του Ηρακλή: «Είχα επεσημάνει ότι υπήρχε πρόβλημα ακόμη και αν σωνόταν η ομάδα αγωνιστικά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να μείνει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, είναι πιο ελκυστική για επενδυτή μήπως και έρθει κάποιος αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Στη συνέχεια ο Παπαθανασάκης άρχισε τα γνωστά του τερτίπια, δεν έβγαινε άκρη με αυτόν τον άνθρωπο. Ηταν στον κόσμο του, είχε άγνοια των σημερινών δεδομένων και έφτασε στο σημείο της καταστροφής ο Ηρακλής».

 

Για τις λύσεις από εδώ και πέρα: «Εχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλη την οικογένεια του Ηρακλή είτε στην Α είτε στην Β. Πολλοί άνθρωποι έτρεξαν και αγωνίστηκαν αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν δύο-τρεις λύσεις που θα συζητηθούν τη Δευτέρα, η μία λύση είναι να οδηγηθεί η ίδια ομάδα με το ίδιο ΑΦΜ στη Γ Εθνική, όμως όταν επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες θα επανέλθουν και τα χρέη. Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε με το ιστορικό ΑΦΜ της ομάδας, όμως πρέπει να ξεκινήσουμε από το Γ τοπικό, αυτή είναι η δεύτερη λύση. Η τρίτη λύση είναι να πάρουμε ΑΦΜ από κάποια άλλη ομάδα όπως του Ηρακλή Αμπελοκήπων».

 

Για την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας: «Ολα θα ξεκαθαριστούν στη Γενική Συνέλευση, εκτός αν προκύψει κάτι άλλο μέχρι τη Δευτέρα. Κάνω έκκληση σε όλους τους Ηρακλειδείς να έρθουν τη Δευτέρα, όποια απόφαση και να παρθεί να στηριχθεί από όλους. Δεν μπορούμε να έχουμε τα χάλια μας και να έχουμε και διχασμό. Πρέπει να χτίσουμε έναν Ηρακλή υγιή, με άλλη φιλοσοφία και δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top