Λεουτσάκος: “Βρήκαν, λένε, λεφτά”

Έχει τρελαθεί με το… μπάχαλο της Football League ο Λεωνίδας Λεουτσάκος

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε ότι έχει… τρελαθεί με το μπάχαλο στη Football League και έχει ενημέρωση ότι ο Ηρακλής θα βγάλει δελτία.

Τοπίο στην… ομίχλη συνεχίζει να είναι το πρωτάθλημα της Football League. Εξάλλου, ούτε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν γνωρίζει αν θα συμμετάσχει ο Ηρακλής, αν θα γίνει μπαράζ και αν θα προβιβαστούν ένας ή δύο δευτεραθλητές.

Μάλιστα, ο ίδιος σε δηλώσεις του στον Arena Fm υποστήριξε πως ενημερώθηκε ότι ο Γηραιός θα βγάλει δελτία στις 11 Σεπτεμβρίου!

Αναλυτικά είπε:

«Βλέπω ομίχλη. Μας έχουν καταστρέψει. Δεν υπάρχει αυτό. Πρώτη φορά βλέπω Διαιτητικό Δικαστήριο να βγάζει απόφαση και ταυτόχρονα να ορίζει μπαράζ. Κάποια στιγμή και η ΕΠΟ πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αναλογιστεί τι γίνεται με τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω. Κάνουν προετοιμασία από τον Ιούλιο. Θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα; Ποιοι θα είμαστε; Δεν ξέρουμε.

Το είπα και στο πρώτο συμβούλιο της ΕΠΟ. Κύριοι μας έχετε αιχμαλωτίσει. Δεν είναι μόνο η Super League πρωτάθλημα. Κάναμε εξυγίανση, δώσαμε λεφτά να φύγει ο κόσμος, είπαμε του χρόνου να είμαστε λιγότερες ομάδες, περάσαμε 23χρονους να παίξουν. Τι άλλο να κάνουμε για να γίνει αυτή η κατηγορία πιο αξιόπιστη;».

Για την ενημέρωση που έχει για τον Ηρακλή:

«Πριν λίγο μου είπαν ότι ενημέρωσαν τους παίκτες ότι 11 του μηνός θα βγουν δελτία, βρέθηκαν λεφτά. Τι να πρωτοπιστέψω; Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο χαρτί επίσημο, από τα μέσα τα μαθαίνω. Ως τις 11 Σεπτεμβρίου πρέπει να φέρει δελτία, αρχικά πέντε».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top