Λεουτσάκος: “Βρήκαν, λένε, λεφτά”

Έχει τρελαθεί με το… μπάχαλο της Football League ο Λεωνίδας Λεουτσάκος

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε ότι έχει… τρελαθεί με το μπάχαλο στη Football League και έχει ενημέρωση ότι ο Ηρακλής θα βγάλει δελτία.

Τοπίο στην… ομίχλη συνεχίζει να είναι το πρωτάθλημα της Football League. Εξάλλου, ούτε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν γνωρίζει αν θα συμμετάσχει ο Ηρακλής, αν θα γίνει μπαράζ και αν θα προβιβαστούν ένας ή δύο δευτεραθλητές.

Μάλιστα, ο ίδιος σε δηλώσεις του στον Arena Fm υποστήριξε πως ενημερώθηκε ότι ο Γηραιός θα βγάλει δελτία στις 11 Σεπτεμβρίου!

Αναλυτικά είπε:

«Βλέπω ομίχλη. Μας έχουν καταστρέψει. Δεν υπάρχει αυτό. Πρώτη φορά βλέπω Διαιτητικό Δικαστήριο να βγάζει απόφαση και ταυτόχρονα να ορίζει μπαράζ. Κάποια στιγμή και η ΕΠΟ πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αναλογιστεί τι γίνεται με τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω. Κάνουν προετοιμασία από τον Ιούλιο. Θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα; Ποιοι θα είμαστε; Δεν ξέρουμε.

Το είπα και στο πρώτο συμβούλιο της ΕΠΟ. Κύριοι μας έχετε αιχμαλωτίσει. Δεν είναι μόνο η Super League πρωτάθλημα. Κάναμε εξυγίανση, δώσαμε λεφτά να φύγει ο κόσμος, είπαμε του χρόνου να είμαστε λιγότερες ομάδες, περάσαμε 23χρονους να παίξουν. Τι άλλο να κάνουμε για να γίνει αυτή η κατηγορία πιο αξιόπιστη;».

Για την ενημέρωση που έχει για τον Ηρακλή:

«Πριν λίγο μου είπαν ότι ενημέρωσαν τους παίκτες ότι 11 του μηνός θα βγουν δελτία, βρέθηκαν λεφτά. Τι να πρωτοπιστέψω; Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο χαρτί επίσημο, από τα μέσα τα μαθαίνω. Ως τις 11 Σεπτεμβρίου πρέπει να φέρει δελτία, αρχικά πέντε».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top