«Ιδέα ο Ηρακλής, οργανωμένα και νοικοκυρεμένα για την επόμενη μέρα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στη διάλυση της ΠΑΕ Ηρακλής και το πώς πρέπει να κινηθεί ο σύλλογος την επόμενη μέρα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”

«Με λυπεί αφάνταστα η συγκεκριμένη εξέλιξη. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ένιωσα χθες όταν το διάβασα. Δεν θέλω να πάω πολύ πίσω. Θυμάστε που έλεγα παλιότερα ότι μας έκλειναν τα τηλέφωνα και κάποιοι είχαν σε γυάλα τον Παπαθανασάκη; Έγιναν εγκληματικά λάθη και από πλευράς πολιτείας και ελεγκτικών μηχανισμών. Ίσως βέβαια να ήταν βολική εξέλιξη για κάποιους για να είναι ο Ηρακλής η μία ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Καταστρέφεται ο κοινωνικός ιστός της πόλης. Κάποτε όταν ο γείτονας φώναζε “φωτιά” πηγαίναμε να σώσουμε το σπίτι. Τώρα αδιαφορούμε. Άκουσα πολλούς επιχειρηματίες να λένε “καταστραφήκαμε” επειδή δεν πέρασε ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. Φαντάσου να ήταν και ο Άρης και ο Ηρακλής και ο Απόλλων στη Super League και να είχαμε οκτώ ντέρμπι πόσο θα δούλευαν τα μαγαζιά. Ο Ηρακλής είναι ιδέα είτε αγωνίζεται στο γ’ τοπικό, είτε στη Super League».

Για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές στις προτάσεις μας και όχι να λέμε για να λέμε. Στη γενική συνέλευση της Δευτέρας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι γιατί εκεί πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Χρειάζεται σοβαρότητα, όχι μεγάλα λόγια και να πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Οργανωμένα και νοικοκυρεμένα. Όχι πράγματα που δεν μπορούμε να τα στηρίξουμε. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο και ρεαλιστικότερο. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε είναι ότι ο Ηρακλής είναι ιδέα που θα υπάρχει πάντα. Και για να υπάρχει Ηρακλής πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top