«Ιδανική λύση η συνεργασία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων»

Ο Φάνης Τουτζιάρης αναφέρθηκε στις προσπάθειες επανεκκίνησης που κάνει η οικογένεια του Ηρακλή και χαρακτήρισε ως ιδανική λύση την προοπτική συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”

«Ο Ηρακλής μπορεί να διαλύθηκε ως ΠΑΕ όμως η ιδέα παραμένει και είναι ζωντανή. Όλος ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται ώστε να μην πεθάνει η ιδέα του Ηρακλή. Ο Ηρακλής πέθανε σαν ανώνυμη εταιρεία, διαλύθηκε, οπότε πρέπει να ξαναγίνει μια νέα ομάδα, πεντακάθαρη μόνο από Ηρακληδείς και με τη στήριξη όλου του κόσμου. Όσοι μπορούν πρέπει να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν την όποια προσπάθεια γίνει για να ξαναγίνει μεγάλος ο Ηρακλής. Κι εμείς οι βετεράνοι από την πλευρά μας πρέπει να βοηθήσουμε. Είναι ευκαιρία από τη στιγμή που μια ομάδα της πόλης (σ.σ. Ηρακλής Αμπελοκήπων) είναι διαθέσιμη για να γίνει το deal.

Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει να είσαι Ηρακλής και να υποστηρίζεις αυτήν την ομάδα. Είναι η ιδανική λύση για μένα, είναι μια πεντακάθαρη ομάδα, είναι Ηρακλής και αν γίνει αυτή η συνένωση πρέπει κάθε Κυριακή ο κόσμος να είναι στο γήπεδο και να βοηθήσει. Να αποδείξουμε τι σημαίνει κόσμος του Ηρακλή και πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top