- Bluearena - https://bluearena.gr -

ΓΣ Ηρακλής: «Θα βρούμε μόνοι μας το δρόμο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Γ.Σ. Ηρακλής απάντησε στον Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον που έδειξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ γύρω από τα τεκταινόμενα της ομάδας, σημειώνοντας πως… θα βρουν μόνοι τους το δρόμο.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«O ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ καθώς και ολόκληρη η οικογένεια του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον το οποίο επιδεικνύει γύρω από τα τεκταινόμενα της ομάδας μας.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε επίσης για το ενδιαφέρον που επέδειξε ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά αφενός στηρίζοντας τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και αφετέρου για τις ψήφους τόσο της δικής του ομάδας όσο και των συνεργαζόμενων με αυτήν ομάδων σε όλες τις ψηφοφορίες της ΕΠΟ και της Super League οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του ΗΡΑΚΛΗ από το πρωτάθλημα.

Θέλουμε τέλος να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο έχει αναλάβει.

Όσο για τη δική μας ομάδα, είμαστε πεπεισμένοι οτι θα βρει το δρόμο της ευκολότερα, αν εκλείψει η οποιαδήποτε ανάμειξη ξένων προς αυτήν παραγόντων.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ».