- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Αν υπήρχε ο ΓΣ τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί”

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm:

«Αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα από όλα είναι να βρίσκεται όλος ο κόσμος στη γενική συνέλευση. Έγινε μια κουβέντα στην προηγούμενη γενική συνέλευση, εμφανίστηκαν κάποιες πιθανές λύσεις, να παρουσιαστούν αναλυτικά και να πάρουμε μια απόφαση για να προχωρήσουμε».

Για την απουσία ηγετικής φυσιογνωμίας στον Ηρακλή και τον ρόλο του κόσμου: «Είμαστε της γενιάς που συνηθίσαμε στους ηγέτες, τον έναν που βάζει λεφτά και τραβάει το καράβι μπροστά. Ο Ηρακλής δεν έχει κανέναν μηχανισμό στην κοινωνία που θα μπορούσε να τον διευκολύνει. Μπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα να καταστρέφεται τώρα, ο σύλλογος, όμως, καταστρέφεται εδώ και δέκα χρόνια που δεν υπάρχει Γυμναστικός Σύλλογος.

Αν υπήρχε ΓΣ δεν θα γίνονταν ούτε τα μισά από αυτά που γίνονται τώρα. Ούτε ένας φορέας όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ασχοληθεί για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος γιατί δεν υπάρχει ΓΣ. Δεν φρόντισε το κράτος να κάνει μια κίνηση για να περπατήσει ο σύλλογος. Το μόνο που έμεινε είναι να παλεύουμε μόνοι μας σαν κόσμος ενός μεγάλου συλλόγου. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι αυτός ο κόσμος να έρθει και να συμμετέχει στις αποφάσεις».

Για το αν μπορεί να προχωρήσει η λύση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων:«Μόλις μάθω τις λεπτομέρειες θα μπορέσω να το σχολιάσω. Για την ώρα, αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ΑΦΜ και η έδρα της εταιρείας. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που στηρίζουν τον Ηρακλή. Αν υπάρχει μια λύση δεν με ενδιαφέρει από πού θα προέρχεται, τι ΑΦΜ θα έχει ή ποια θα είναι η έδρα της. Το θέμα είναι να υπάρχει βιώσιμη λύση».