«Σε αρχικό στάδιο οι συζητήσεις, είμαστε θετικοί»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Χρήστος Κιάτας μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προοπτική συνεργασίας με τον Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Χρήστος Κιάτας και αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον Θόδωρο Δρακόπουλο και τις προοπτικές συνεργασίας με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Για τις συζητήσεις με τον Θόδωρο Δρακόπουλο: «Έχουν γίνει συζητήσεις με τον κ. Δρακόπουλο, ωστόσο, είναι σε αρχικό στάδιο ακόμη. Ο κόσμος του Ηρακλή αγωνιά, δεν θέλουμε να τον κάνουμε να τρέφει ελπίδες και πιθανόν να απογοητευτεί πάλι. Είμαστε θετικοί για τη συνεργασία. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων έχει τη δική του ιστορία, στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Έγιναν προσθήκες παικτών και εκτιμώ πως έχουμε το καλύτερο τεχνικό τιμ στην κατηγορία».

Για το τι μπορεί να υπονομεύσει την προσπάθεια: «Δεν φοβόμαστε κάτι. Όσον αφορά το δικό μας ΑΦΜ ως Ηρακλής Αμπελοκήπων, με αυτήν την προοπτική θα μπορούσε να γίνει η συνεργασία. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές. Ξέρουμε ότι ο κ. Δρακόπουλος είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας. Όλες οι συζητήσεις δείχνουν πως τα πράγματα είναι θετικά για να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, όμως, υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το σκηνικό».

Για τη στάση τους ως προς την προοπτική συνεργασίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους: «Δεν μπήκαμε σε διαδικασία να ζητήσουμε χρήματα. Εμείς αυτό που λέμε είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την προσπάθεια να ανέβει η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες και από εκεί και πέρα να πάρουν την ομάδα οι άνθρωποι αυτοί. Εμείς θα είμαστε ικανοποιημένοι ότι παραδώσαμε μια ομάδα που θα μεγαλουργήσει. Έχουμε μια γενική συνέλευση την Πέμπτη (07/09) και ό,τι μας πουν θα το συζητήσουμε για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top