Κόστιτς: «Κανένας μας δεν ξέρει τι θα γίνει»

«Περιμένουμε κάποιον από την ομάδα, να μας πει μερικά πράγματα και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ διαλύεται, αλλά κανείς δεν έχει ενημερώσει επίσημα, ξεκάθαρα στους ποδοσφαιριστές και τον Μίλος Κόστιτς τι συμβαίνει. Ο Σλοβένος τεχνικός μίλησε στον Arena FM 89.4 επισημαίνοντας για τις εξελίξεις:

«Προετοιμαζόμαστε και εμείς όπως οι άλλες ομάδες και περιμέναμε να ακούσουμε κάποια καλά νέα. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση και δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή προς ποια κατεύθυνση πορεύεται η ομάδα».

Αναφορικά με το φιλικό με τον Αλμωπό είπε: «Είχαμε όντως αυτό το φιλικό, αλλά οι συνθήκες μας ανάγκασαν να μην πάμε».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αύριο έχουμε προπόνηση αλλά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει, κάθε ώρα τα δεδομένα αλλάζουν. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε κάποιον από την ομάδα, να μας πει μερικά πράγματα και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.
Μέχρι το βράδυ λογικά θα έχουμε νέα. Ο χρόνος περνάει, κυρίως για τους παίκτες οι οποίοι δεν ξέρω αν θα βρουν κάποια ομάδα, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ».

Για το πώς ήρθε στον Ηρακλή: «Η πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους του Ηρακλή έγινε όταν η ομάδα ήταν στην Σούπερ Λιγκ. Δεν συμφώνησα να έρθω στην Σούπερ Λιγκ, συμφώνησα να έρθω στον Ηρακλή. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε. Μου είπαν ότι θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση, θα πάρουμε την άδεια και θα παλέψουμε για να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι…».

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top