«Εντελώς απαισιόδοξος για το ποδόσφαιρο»

«Δεν βλέπω κάτι σοβαρό» τόνισε μεταξύ άλλων

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φώτης Θέος τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής και για την κατάσταση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου δηλώνοντας απαισιόδοξος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα υπάρξει νέο διοικητικό συμβούλιο στον ΓΣ: «Ελπίδα για τον Ηρακλή θα δοθεί αν περάσουμε το πρώτο βήμα και βγάλουμε διοικητικό συμβούλιο. Αν βγάλουμε δ.σ. θα προχωρήσουν όλα τα υπόλοιπα θέματα. Υπάρχει αισιοδοξία και πιστεύω ότι θα βγει διοικητικό συμβούλιο. Από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε με τη σύσταση ΚΑΕ για το μπάσκετ και μετά θα περάσουμε και στο ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Είμαι τελείως απαισιόδοξος για το κομμάτι του ποδοσφαίρου. Δεν βλέπω κάτι σοβαρό να κινείται για να περπατήσει. Για να γίνει ένας νέος Ηρακλής ακόμη και από το γ’ τοπικό πρέπει να αποκτήσει ο ΓΣ διοίκηση. Η οποία διοίκηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι απλά να δηλώσει την ομάδα. Από εκεί και μετά αν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τρέξουν την ομάδα από το γ’ τοπικό ή βρήκαν τη λύση, η οποία θα είναι βιώσιμη καλώς να περάσουν από εδώ και με την ευχή όλων, αν υπάρχει σοβαρότητα και προοπτική, να περπατήσει».

Για το αν υπάρχει λύση: «Στο κομμάτι που γνωρίζω εγώ από πλευράς Ερασιτέχνη, δεν υπάρχει λύση. Αν υπάρχουν κάποιοι Ηρακληδείς που έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους, π.χ. επαφές με άλλες ομάδες ή εξαγορές ΑΦΜ, δεν το γνωρίζω. Ας έρθουν να μας πουν τι έχει ο καθένας από την πλευρά του».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top