- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η νέα αρνητική πρωτιά του Παπαθανασάκη

Ομάδες που είχαν ανάλογα προβλήματα το έπραξαν. Έδειξαν έστω ότι κινούνται. Με πολλές δυσκολίες και χωρίς οικονομική δυνατότητα, αλλά τουλάχιστον κινούνται. Ασχολούνται, ρωτούν, τρέχουν, προσπαθούν και βγάζουν ένα υποτυπώδες αποτέλεσμα. Δηλώνουν ότι θα παλέψουν να συμμετάσχουν. Κυρίως όμως το δείχνουν. Η διοίκηση του Παπαθανασάκη κατέκτησε ακόμη μια αρνητική (φυσικά) πρωτιά.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Metrosport.gr., είναι η μοναδική ΠΑΕ της Football League που δεν έχει αποστείλει ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή!

«Η Football League πόνταρε στο ισχυρό όνομα και τη δυναμική του Ηρακλή. Υπολόγιζε τελικά χωρίς τον «ξενοδόχο», τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Στη Λίγκα -όχι αδίκως για το προϊόν της- ανέμεναν πως η παρουσία του Ηρακλή (συνάμα με άλλων δυνατών ονομάτων του ποδοσφαιρικού χώρου) θα αναβάθμιζε το ενδιαφέρον. Η ομάδα του Παπαθανασάκη όμως τους έχει δείξει το εντελώς αντίθετο. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η μοναδική ΠΑΕ σ’ όλη τη Football League που δεν έχει αποστείλει ούτε ένα δελτίο! Ομάδες που είναι γνωστό πως αντιμετωπίζουν προβλήματα (π.χ. Πανσερραϊκός, Αχαρναϊκός και Καλλιθέα) έχουν στείλει 10-11 δελτία, σε αντίθεση με τον Παπαθανασάκη που ψάχνει εξιλαστήρια θύματα για να μετατοπίσει τις προφανείς ευθύνες του. Στις τάξεις της Football League συζητείται έντονα πως η ΠΑΕ έχει «χοντρό» πρόβλημα, αντιλαμβάνονται πως το ενδεχόμενο να μη λάβει άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, είναι πολύ σοβαρό και εκφράζουν την ανησυχία τους.

Τηρούν στάση αναμονής ως τις 11 του μήνα που λήγει η διορία για τους άνεργους ποδοσφαιριστές, μήπως μέχρι τότε αλλάξουν τα δεδομένα και εξασφαλίσει ενημερότητες ο Παπαθανασάκης εκδίδοντας δελτία και εξασφαλίζοντας «πράσινο φως» από την Ε.Ε.Α., όμως βάσει των δεδομένων και της διοικητικής-οικονομικής ιστορίας του «Καναδού» πρόκειται για ουτοπικό σενάριο».