- Bluearena - https://bluearena.gr -

Εφραιμίδης: “Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου”

Aναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος και αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες που είμαστε στην ομάδα. Γίνονται πράξεις στην ομάδα και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και από την δική μου πλευρά. Εμείς ξεκινήσαμε ως ball boy στις σπουδαίες χρονιές του Ηρακλή και στη συνέχεια αποκτήσαμε εμπειρίες, θέλουμε να στηρίξουμε την ομάδα.

Επιστρέφουμε όλοι στην ομάδα της καρδιάς μας. Έγιναν πολύ καλές κινήσεις και αυτό το βλέπει ο κόσμος και το καταλαβαίνουμε και εμείς και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας και την πορεία μας», τόνισε σχετικά.

Συνεχίζοντας ο αθλητής του Ηρακλή συμπλήρωσε: «Είμαστε μια ελληνική ομάδα και απαρτίζεται από παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Ημίθεου στα πολύ καλά χρόνια της ομάδας. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και μπορούμε σταδιακά να ξαναφέρουμε τον Ηρακλή ψηλά.

Αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να την ξαναδούμε στην θέση που της αξίζει. Ο κόσμος περιμένει να δει καλό βόλεϊ. Να δείξουμε ότι είμαστε μια συμπαγής ομάδας και στην συνέχεια θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Όλα όμως ξεκινούν από την προσπάθεια και τα αποτελέσματα θα έρθουν σταδιακά».

Καταλήγοντας, ο Δημήτρης Εφραιμίδης στάθηκε στο «ειδικό βάρος» της ομάδας και εξήγησε: «Πάρα πολλοί παίκτες έχουν φορέσει την φανέλα του Ηρακλή και έφεραν αρχικά διακρίσεις στην ομάδα και στην συνέχεια κάνουν καριέρα σε άλλες ομάδες.

Όσοι ασχολούνται με το βόλεϊ, γνωρίζουν την προσφορά του Ημίθεου στο ελληνικό βόλεϊ και τους παίκτες που έχει αναδείξει αλλά και αυτούς που φόρεσαν την φανέλα του.  Η οικονομική κρίση όμως επηρέασε και τον Ηρακλή Για αυτό θα πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μαζί για να κάνουμε μια προσπάθεια και να βρει ξανά τον δρόμο της η ομάδα».