- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σαρλής: «Λύση χωρίς το ΑΦΜ του Παπαθανασάκη»

Aναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

«Ό,τι έχει σχέση με το όνομα Παπαθανασάκης πρέπει να το σταματήσετε γιατί δεν υπάρχει λύση, παρά μόνο κουβέντες και λόγια. Γνωρίζαμε εξ αρχής την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα γι’ αυτό και σταθήκαμε απέναντί του από πέρσι τον Απρίλιο ζητώντας να φύγει από τον σύλλογο. Ο Ηρακλής έφτασε στο πιο επικίνδυνο σημείο. Τη Δευτέρα γίνεται μια κρίσιμη γενική συνέλευση. Η ημερομηνία είναι καλή, όλος ο κόσμος βρίσκεται στην πόλη και πρέπει να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τον Παπαθανασάκη και τον Καγιούλη. Τη Δευτέρα θα είναι παρών και ο κ. Δρακόπουλος και πολλοί μεγάλοι παράγοντες του Ηρακλή. Να έρθουν και οι παλαίμαχοι και όλος ο κόσμος. Δεν είναι συγκέντρωση της Αυτόνομης Θύρας 10. Είναι όλου του Ηρακλή και εκεί θα βρούμε τη λύση».

Για τον Καγιούλη: «Πού είναι να μας πει ποιοι έκλεβαν τον Ηρακλή; Γιατί δεν αγόρασε τον Ηρακλή; Τι παιχνίδια παίχτηκαν εις βάρος του συλλόγου και τι αλισβερίσια είχαν μεταξύ τους;»

Για το ποια μπορεί να είναι η λύση: «Εκ των πραγμάτων λύση πρέπει να υπάρξει εκτός του ΑΦΜ του Παπαθανασάκη. Αν είναι να παίξει ο Ηρακλής σε ερασιτεχνική κατηγορία ή τη Γ’ Εθνική γιατί πρέπει να γίνει έχοντας στην πλάτη του βάρος τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Όλοι έχουμε ένα ΑΦΜ. Αλλάζοντας ΑΦΜ δεν αλλάζουμε και όνομα. Γίνονται ενέργειες από πολλούς ανθρώπους, πρέπει τη Δευτέρα να κατατεθούν προτάσεις και όποια προκριθεί θα την ακολουθήσουμε. Από τη στιγμή που ο Ηρακλής έπεσε και δεν ήθελε να πουλήσει την ομάδα σε άλλον επενδυτή, ο οποίος θα πάλευε για την παραμονή της ομάδας, που ήταν πανεύκολο, πρέπει να βρούμε μια λύση με άλλον τρόπο. Ο άνθρωπος κατέστρεψε την εταιρεία του, που δεν είναι απλά εταιρεία αλλά μια μεγάλη ομάδα, με τα ίδια του τα χέρια».